gebeliği geç belli olan arkadaşlar yardımmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ANNEMKIZIYOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ANNEMKIZIYOR

Ziyaretçi
arkadaşlar aranızda benimde ikinci çizgi çok silikti fakat sonuç pozitif çıktı diyen varmı veya hamilelini geç öğrenen geç belli olanlar varmı lütfen yardım edin :kahve:

Canım benim ikinci cizgim silikti ama pozitif cıktı hemen yrn doktora gittigimde kan testiyle dahada kesinlesmisti ..Doktora gittimde 5 haftalık felandı ..

benımde ıkıncı cızgı sılıktı kan testınde kesınlık kazandı hamıle oldugumu ogrendım

ılk cızgı kadar koyu degıldı

sumeyyammmm bitanemm bence pozitif bu test benimde öyle çıkmıştı inşallah yanılmıyorumdur da hep birlikte bu müjdenin mutluğunu paylarız canım kardeşim benimm.

ben 4 haftalık hamileydim evde yaptığım testlerin hiçbirinde çıkmadı. Günümdende 15 gün geçmişti. Gittim kan testi yaptırdım öyle çıktı :) Allah gönlüne göre versin

cnm benimde silik cıkmıştı sabah ac karnı yaptım ozaman daha net cıktı ve hamilele oldumu ögrendim sonra doktora gittim

cnm gebelik olmasa ikinci çizgide iğne ucu kadar bişi çıkmaz bence hamilesin ama yinede bi kan testi yaptır

arkadaşlar çok teşekkürler hayırlısı allahtan herkesle birlikte rabbim banada nasip eder inşallah

nazommmmm sen zaten herrzaman pozitifsin canım benimmm a.s.

kız sümeyya nezaman yaptırcan kan testini biran önce yaptırda rahatla canım ya hayırlısı olur inşllh

sumeyyammmm canım inan benim kadar dua eden yoktur tekrarladın mı canım testi inşallah olumlu çıkar canımm.

arkadaşım ümidini kırmak istemem ama benim 2 defa yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı hatta bende burdan paylaştım herkes hamilesin dedi ama 2-3 gün sonra adet oldum :(( ben kan testine bile çok güvenmiyorum çünkü böyle olunca onuda yaptırdım onda da hamilesin dediler ama değer çok düşüktü kimyasal gebelikti diye tahmin ediyorum ama inşallah hamilesindir

sumeyya benimde silik ikinci cizgim ama oglumdada oyle olmustu kan testine yarin sabah gidicem eve döner dönmez yazarim soncu ama bende iki kez bi damlalik kan geldi artik o neydi bilmiyorum yerlesme kani diyende var oglumda öyle bisi olmamisti herseyin hayirlisi canim.

aradıgın kişi geldi:teytey:
tahmini adetime 2-3gün kala test yaptım ilk 5 dk da silik cıktı şekil a

resimzo7.th.jpg

ertesi gün yine aynı silik cizgi ve sonraki gün (tahmini adetim)kan testi sonucu 398cıktı.yani bu silik oldugu sırada 200civarıymıs herhaldefisfisfis

nurayyyy geçen hafta senin testinde çıktığı gibi 5 dk.da aynı silikliği bendede çıktı ama adet oldumsenağlama

kan testi yaptrmıs mıydın canım dusuk yapmıs olmayasın:uhm: boyle cıktıysa olması gerekirdi yaa.
bir de testi ne zaman yaptın.adetine kac gun vardı?

Canım 2 gün kahvelekelenme oldu sonra şüpheendim.testi yaptım akşamdı aynısı çıktı yaptığımda hemdesonra ertesı gün yavaş yavaş adet oldum çok uzadı adetim kahve lekelenmelerım 5 gün sürdü .
kan testi yaptırmadım inanmadım teste yanlış çıkmıştır diyefisfisfis

iyi geceler canlar...
canım bence kan testi yaptır.benimde lekelerim oldu.hamileyim.bazılarının daha çok oluyo bu lekeler.üstüne görme diyolar ya.bi git dra yaaa:teselli:

Back
X