Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamayı takip ettin mi canım? Onun üzerinden kaç gün geçti?Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim bat geçince evde test yaptım tek çizgi çıktı 12. Gün dr a gittim klomen yazsın diye Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim kan testi verdim kanda pozitif çıktı kaç gün geçti batReglim 4 gün gecikti idrar testi negatif çıkıyor hic başınıza böyle bi durum geldi mi
16 gün olduYumurtlamayı takip ettin mi canım? Onun üzerinden kaç gün geçti?
Yumurtlamadan 16 gün battan 4 gün gectiŞubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim bat geçince evde test yaptım tek çizgi çıktı 12. Gün dr a gittim klomen yazsın diye Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim kan testi verdim kanda pozitif çıktı kaç gün geçti bat
Idrar testini kac gün sonra yapmıştınızŞubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim bat geçince evde test yaptım tek çizgi çıktı 12. Gün dr a gittim klomen yazsın diye Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim kan testi verdim kanda pozitif çıktı kaç gün geçti bat
Bat geçtikten 8.gün canım cuma günüydü araya hafta sonu girdi salı günüde adetimin 3.günüydü klomen yazsın diye gittim kanda pozitif çıktı ama kimyasal gebelik geçirdim ne yazıkkiIdrar testini kac gün sonra yapmıştınız
O zaman yarın sen kan ver bence varsa çıkar zatenYumurtlamadan 16 gün battan 4 gün gecti
Yarın a kadar bekleyeyim bariO zaman yarın sen kan ver bence varsa çıkar zaten
Hayırlı olsun hamileymişsiniz gözünüz aydın.Reglim 4 gün gecikti idrar testi negatif çıkıyor hic başınıza böyle bi durum geldi mi
Bu soruyu sorduğum zaman hamile değilmişim. Adetim gecikmiş sadece bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim bata 1 gün kala idrar testi silik çıktı bat günü kan testi 23 çıktıHayırlı olsun hamileymişsiniz gözünüz aydın.
Kan testini kaçıncı gün verdiniz kaç çıktı? Ve idrar testini tekrar denediniz mi ?
Bu arada çok teşekkür ediyorum Allah isteyenherkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun hamileymişsiniz gözünüz aydın.
Kan testini kaçıncı gün verdiniz kaç çıktbu ı? Ve idrar testini tekrar denediniz mi ?