Gebeliğe Hazırlık Gebeligi idrarda negatif kanda pozitif gören var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglim 4 gün gecikti idrar testi negatif çıkıyor hic başınıza böyle bi durum geldi mi
Şubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim bat geçince evde test yaptım tek çizgi çıktı 12. Gün dr a gittim klomen yazsın diye Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim kan testi verdim kanda pozitif çıktı kaç gün geçti bat

Şubat ayında bende kimyasal gebelik geçirdim bat geçince evde test yaptım tek çizgi çıktı 12. Gün dr a gittim klomen yazsın diye Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim kan testi verdim kanda pozitif çıktı kaç gün geçti bat
Yumurtlamadan 16 gün battan 4 gün gecti

Idrar testini kac gün sonra yapmıştınız

Idrar testini kac gün sonra yapmıştınız
Bat geçtikten 8.gün canım cuma günüydü araya hafta sonu girdi salı günüde adetimin 3.günüydü klomen yazsın diye gittim kanda pozitif çıktı ama kimyasal gebelik geçirdim ne yazıkki

Hayırlısı olsun her geciken ayda rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar ama burada bazı arkadaşlar

Kızlar ben Mart sonu yumurtalama dönemini eşimle değerlendirdim Nisan 8 de adet oldum . Nisan 15 de tekrar değerlendirdim sonra eşim şehir dışına gitti . Bu ay gebeliğim 3 gün gecikti idrar testi yaptım negatif. Sizce hamile olma ihtimalim var mı adet olmuyorum ve normalde böyle şeyler yasamam

Reglim 4 gün gecikti idrar testi negatif çıkıyor hic başınıza böyle bi durum geldi mi
Hayırlı olsun hamileymişsiniz gözünüz aydın.
Kan testini kaçıncı gün verdiniz kaç çıktı? Ve idrar testini tekrar denediniz mi ?

Hayırlı olsun hamileymişsiniz gözünüz aydın.
Kan testini kaçıncı gün verdiniz kaç çıktı? Ve idrar testini tekrar denediniz mi ?
Bu soruyu sorduğum zaman hamile değilmişim. Adetim gecikmiş sadece bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim bata 1 gün kala idrar testi silik çıktı bat günü kan testi 23 çıktı

Back
X