Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun iki günde bir artışı takip edin bence değeriniz normalKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?![]()
Çok teşekkür ederim cevabınız içinHayırlı olsun iki günde bir artışı takip edin bence değeriniz normal![]()
Transferin 5.günü 30.64 ile öğrendim, asıl olay düzenli artış olması, saglikla kucaginiza alın inşallahKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?![]()
Cok doğru aslında ben de tam da ondan oldu. Ama işte dayanamadımHayırlı olsunBen geciktikten bir hafta sonra gittim teste 7000 le öğrendim takip ederek stres yapmamak için. Takip bana çok gereksiz geliyor
Çok tesekkürler inşallahTransferin 5.günü 30.64 ile öğrendim, asıl olay düzenli artış olması, saglikla kucaginiza alın inşallah![]()
Hayır önemli olan değer artışı canım ben 12 ile öğrendimKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?![]()
Ayyy maşallah , nasıl sabrettiniz bana taktik verinHayır önemli olan değer artışı canım ben 12 ile öğrendimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı olsun
![]()
İnanın sabredemedim hala edemiyorum yarın kalp atışı için gideceğim yerimde duramıyorum beklemek zor ama elden başka bişey de gelmiyorAyyy maşallah , nasıl sabrettiniz bana taktik verin, cok sağolun
Aminnn canım,2 gündür yerde değilim sanki. Yani inanılmaz etkiledi. Bol bol dua edip yaradana güvenmekten baska çaremiz yok. İnşallah yarın yavurunu duyarsın, Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü hayatlar versinİnanın sabredemedim hala edemiyorum yarın kalp atışı için gideceğim yerimde duramıyorum beklemek zor ama elden başka bişey de gelmiyorben bol bol kendimi iyi şeyler düşünmeye ittim canım, sürekli dua ettim, elimi karnıma koyup Allahın isimlerini söyledim. İnşallah ömrü vardır sağ salim sana gelsin
Oy çok teşekkürler duaların içinAminnn canım,2 gündür yerde değilim sanki. Yani inanılmaz etkiledi. Bol bol dua edip yaradana güvenmekten baska çaremiz yok. İnşallah yarın yavurunu duyarsın, Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü hayatlar versin
Adet geçtikten 5 gün sonra 34 ile öğrendimKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?![]()
geç döllenme demekki, tebrik ederim doğum yaptınız mıAdet geçtikten 5 gün sonra 34 ile öğrendim
Hayırlı olsun tebrik ederim inşaallah güzel güzel artar değerinizKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?![]()
Teşekkür ederim, Allahım hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin. Yarın bar günüyse çıkar inşallah yaparsanız. Ne zaman yapıcaksınız testHayırlı olsun tebrik ederim inşaallah güzel güzel artar değerinizbenimde yarın bat günü test yapamaya cesaret edemiyorum geçen ay kimyasal geçirdim inşaallah adet olmam yarın hayırlısıyla bende güzel haberler alayım
tekrar kan verdiğiniz de yazın mutlaka
Hayırlı olsun bende gecikmemin 5. Günü 52 ile öğrendim. Düzenli beta takibi sonucu dış gebelik olduğu ortaya çıktı. Evet stres yaratıyor ama düzenli takip önemli sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için. Genel olarak herkesin sağlıklı ilerlediği için genel kanı yaptırmamak ama siz yine de takibinizi yapın. Zaten bir haftaya bebeği görürsünüzKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?![]()
Allahım inşallah. Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda yavrunuza kavuşun güzel haberi alınHayırlı olsun bende gecikmemin 5. Günü 52 ile öğrendim. Düzenli beta takibi sonucu dış gebelik olduğu ortaya çıktı. Evet stres yaratıyor ama düzenli takip önemli sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için. Genel olarak herkesin sağlıklı ilerlediği için genel kanı yaptırmamak ama siz yine de takibinizi yapın. Zaten bir haftaya bebeği görürsünüz![]()
Evet öyleymiş, henüz yapmadım 35. Haftadayimgeç döllenme demekki, tebrik ederim doğum yaptınız mı
Yarın adet olmazsam yaparım testi akşama doğru belki yada bir gün sonra kan veririm direk, korkuyorum kimyasal olursa düşük değer olursa diye rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaallahTeşekkür ederim, Allahım hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin. Yarın bar günüyse çıkar inşallah yaparsanız. Ne zaman yapıcaksınız test![]()