- 18 Kasım 2024
- 756
- 212
- 18
- 25
- Konu Sahibi Mucizemibekliyoruum
-
Çok erken ya 14.günde tekrarlayın testiKızlaaar ovulasyon testi kullanıp çatlama gününden sonra kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu. Ben adete yakın yumurtlama gördüğüm için reglim şuan 7.8 gün gecikmede. Bu sabah test yaptım negatif.. yumurtlamanın 10.günüydü Erken mi yoksa olsa çıkarmıydı?
Bugün 13. Gündü negatif sanırım adet bekliyorum artıkÇok erken ya 14.günde tekrarlayın testi
Yine de nasip hiç belli olmaz :) sıkmayın canınızıBugün 13. Gündü negatif sanırım adet bekliyorum artık
Hayırlısı inşallah bakalımYine de nasip hiç belli olmaz :) sıkmayın canınızı
Evde erken gebelik veya kaset test falan yapmis miydiniz ovulasyonda o sekilde gorunceMerhaba. Tahminime göre 1-2 Temmuz yumurtlama , bugün yani 12 Temmuz Ovulasyon pike yakındı. Akşam üstü idrarla silik gördüm akşamına kan testim 19.7. Çok şükür pozitif.
Evet akşam üstü idrar testinde test ( laboquick) ile silik çıktıEvde erken gebelik veya kaset test falan yapmis miydiniz ovulasyonda o sekilde gorunce
Evet bu test çok düşük betayı bile algılıyor. O yüzden umudu kestim bendeEvet akşam üstü idrar testinde test ( laboquick) ile silik çıktı
Maşallah diyelim simdiden sizin adınıza cok sevindim Rabbim kucaklaşmanı nasip etsinEvet akşam üstü idrar testinde test ( laboquick) ile silik çıktı
Cevaplarını için tesekkur ederim, tekrar tebrik ederim canımçok teşekkür ederim. Yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başladı. Hala da devam ediyor. 2-3 gündür yoğun batmalar var. Ateş de 36.7-37.2 arası. Başka belirtimi fark etmedim
Rica ederim, siz test yaptınız mıCevaplarını için tesekkur ederim, tekrar tebrik ederim canım
Yaptım miratech vardı elimde ama bozuk cikti o daRica ederim, siz test yaptınız mı
Ovulasyon testi kullanmadım ama hamileliğimi geçen sene bugün adetime 1 gün kala öğrenmiştim.Kızlaaar ovulasyon testi kullanıp çatlama gününden sonra kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu. Ben adete yakın yumurtlama gördüğüm için reglim şuan 7.8 gün gecikmede. Bu sabah test yaptım negatif.. yumurtlamanın 10.günüydü Erken mi yoksa olsa çıkarmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?