gebeliğim hakkında, rahatlatıcı bir konuşmaya ihtiyacım var

Slayer Witch

Schadenfreude enjoyer
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.058
2.747
133
Merhaba. Çok çok isteyerek ve bekleyerek hamile kaldım. ancak meğer ne cahilmişim. zararının olacağını aklımdan bile geçirmediğim şeyler zararlıymış meğer. bunaldıkça kolonya sürüp duruyorum aslında sürmemem gerekirmiş ve çok zararlıymış onu da az önce doktoruma "sivrisinekler ısırıyor çok, koruyucu kullansam zararı olur mu?" diye sorduğumda "içinde alkol olmasın" cevabından ötürü dank ettim. adamı da bunalttım o endişeyle. bi de başıma sivrisinek ısırıkları çıktı tabi... salak gibi her şeye internetten bakıyorum yok işte sivrsinek ısırığı zika virüsü çocukta şunu yapar bunu yapar, alkolu zaten çok sıkıntı yaptım kendime zırt pırt niye sürdüm o kolonyayı allahım niyeeeee. Deliriyorum.

Kolanya sürmekle bebeğe bir şey olsaydı eğer Türkiye'de bebek dogmazdi

Alkol güzellemesi yapmak istemiyorum ama hamile olduğunu fark etmeden alkol alanlar da var. Siz sadece sürmüşsünüz içmemişsiniz bile. Ultra evham biri olarak söylüyorum sakinlik çok önemliymiş artık tecrübe ettim.

gebe olduğumu bilmeden farklı günlerde 4 bira içmiştim, ilk 3 haftasında falan. onu zor atlattım zaten çevrede çok diyen oldu o kadar erken bişi olmaz diye neyse dedim geçtim. bu kez de başıma kolonya çıktı. Ben de aşırı evhamlı bir insanım işte netice de bu oluyor sonra

Ya hep ya hiç diyorlar. İlaç alkol vs zarar verdiyse gebelik devam etmiyormuş.

Evham/stres bebeğinize alkolden daha zararlı olabilir.
İnternetten uzak durun, sakinleşin, meditasyon filan yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…