GEBELIGIMDE CATLAMADIMMM

gelinn

Aşk...
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
2.940
2.101
373
Kizlar merhaba,1,5 aylik anneyim.Hamileligim süresince hep catlamaktan korktum.cünkü Annem ablam hep dogumlarinda catladilar.Ailede catlamayan olmadi herkes bana Annen catlamissa sen de catlarsin demisti ancak doktorum kremlerini düzgün kullanirsan hicbir sey olmaz demisti cok inanmasam da mecburen sansimi denedim.Sabah mustela gece yatmadan once de lierac gel kullandim.Sonuc; sifir catlak...Daha once bir konuda belirtmistim ise yararsa sizlerle paylasirim diye.Gercekten faydasini gordüm.3. aydan itibaren kullanmaya basladim doguma kadar birakmadim toplam 13 Kilo aldim.insallah sizler de faydasini gorürsünüz.hepinizi optümm

lıeracı ben de her gün kullanıyorum bakalım doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum inşallah çatlak olmaz 25 haftalık hamileyim ben de

darısı bizim başımıza öyleyse =))
peki bu kullandığın ilaçların maaliyeti nedir??
ne kadar süre dayanıyor?

ne kadar süre dayanıyor?

ben şimdi netten baktım da 2 kutusu 167 tl imişşş.. çok para ama kesin sonuç verirse değer.denemeden de blinmez.

ben şimdi netten baktım da 2 kutusu 167 tl imişşş.. çok para ama kesin sonuç verirse değer.denemeden de blinmez.
evet ama o fiyat 10 gün gidiyorsa hergün kullanmaya bence çok pahalı , doğal yağlarda iş görür sanki..ben susam jojoba ve tatlı badem yağı kullanıyorum ..şimdilik bi sıkıntı yok ilerleyen süreçte anlarız :))

ben de bikaç doğal bişey denedim de kıllanma yaptı kestim hemen bakalım göreceğiz şimdilik hiçbirşey sürmememe rağmen göbekte bişey yok. lierac kullanıp yine çatlayan da duydum, çatlamayı bunla durduran da.amaaan bilemiyorum kii dediğiniz gibi öyle düşününce pahalı hakkaten

yani aslında benimde şuanda hiç bi çatlağım yok
zaten karnımda yok denilecek kadar belirgin
ne kadar zaman sonra başlar bilmiyorum ama
herkes önlemini şimdiden al dediği için ben tereddüt ettim

yani aslında benimde şuanda hiç bi çatlağım yok
zaten karnımda yok denilecek kadar belirgin
ne kadar zaman sonra başlar bilmiyorum ama
herkes önlemini şimdiden al dediği için ben tereddüt ettim

aynen. insan görmeden de belki de bende olmayacak canım diyor önlem alası gelmiyor ben suan 6. ayı bitirmek üzereyim karnım da çok az belki oyuzden.

aynen. insan görmeden de belki de bende olmayacak canım diyor önlem alası gelmiyor ben suan 6. ayı bitirmek üzereyim karnım da çok az belki oyuzden.
ben 4. ayın içindeyim işliyoruz
bazılarını görüyorum baya belirgin bende tık yok

ne kadar süre dayanıyor?
Canim 1 ay dayaniyor kücük boylari.Bir de ben pintilik etmeden kullandim.Lierac 90 mustelanin 2 adeti 125 liraydi yanilmiyorsam.internetten Daha ucuza da Satin alabilirsin canim.1-1,5 ay 2 kutu dayaniyor.bitince de kesip icinde birikenleri kullaniyordum.onlar bile 4-5 gün Daha gidiyordu.söyle düsün,catlarsan tedavisi yok.millet para döküyor avucla.insallah sen de catlamazsin canim.öpüyorum...

lıeracı ben de her gün kullanıyorum bakalım doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum inşallah çatlak olmaz 25 haftalık hamileyim ben de
Canim hayirli bir dogum diliyorum simdiden.kremini sakin ihmal etme ve günde 2 defa sür mutlaka.ben mustela ile destekledim.umarim sen de cok memnun kalirsin canim...

Canim bir arkadasim yag karisimiyla catlamamisti.darisi basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…