Gebeliğimi takip etmek için acilen iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.

tgb1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
11
1
8
İstanbul
Merhaba,

Ben şu anda gebeliğimin 21. haftasındayım. 18. haftamda ciddi bir kanama geçirdim ve gebeliğimin rutin takibi için gittiğim doktorum bana plesenta previa teşhisi koymuştu.Fakat daha sonra böyle bir rahatsızlığım olmadığı ortaya çıktı.Yani yanlış teşhis konuldu.Bu yüzden doktorumu değiştirmek istiyorum.Hem gebeliğim boyunca kontrollerimi yapacak hem de doğumda yanımda olacak iyi bir doktor arayışındayım.Avcılar civarında oturuyorum.Bildiğiniz iyi bir Kadın Doğum uzmanı var mıdır? Özel hastane olmasını tercih ediyorum.Yardımınız benim için çok önemli.Şimdiden teşekkürler hanımlar.

Merhaba,

Ben şu anda gebeliğimin 21. haftasındayım. 18. haftamda ciddi bir kanama geçirdim ve gebeliğimin rutin takibi için gittiğim doktorum bana plesenta previa teşhisi koymuştu.Fakat daha sonra böyle bir rahatsızlığım olmadığı ortaya çıktı.Yani yanlış teşhis konuldu.Bu yüzden doktorumu değiştirmek istiyorum.Hem gebeliğim boyunca kontrollerimi yapacak hem de doğumda yanımda olacak iyi bir doktor arayışındayım.Avcılar civarında oturuyorum.Bildiğiniz iyi bir Kadın Doğum uzmanı var mıdır? Özel hastane olmasını tercih ediyorum.Yardımınız benim için çok önemli.Şimdiden teşekkürler hanımlar.

öncelikle sağlıklı bir doğum diliyorum. ben medilife b.düzü dr.selda hn. hastasıydım. son derece profesyonel ve bilgili bir doktor. ancak gebeliğimin 4.ayında doğum iznine çıktı ve kontrollerimi burcu hanım yaptı. 8aylıkken selda hanım doğum izninden geldi ama bu sefer de bebeğini emzirdiği için mesai saatleri dışında doğuma gelemem ama tüm arkadşlarıma gözüm kapalı seni teslim edebilirim ama umarım haftaiçi ve ben buradayken doğurursun çünkü senin doğumunu yaptırmak istiyorum, eğer ki ben denk gelmezsen lütfen ama lütfen normal doğum yap dedi. ayrıca takibindeki gebelere doğum eğitimi verdirten bir doktor. neyse, gün geldi, benim minnoş çıkmak istedi karnımdan. hem de cumartesi günü ve aksam 7de:) doğumumu nöbetçi dr. serdar sarı yaptırdı. tek kelime ile mükemmeldi. doğuma kadar ve doğumdan sonra defalarca yanıma geldi. doğumu kendisi yaptırdı ebeler sadece bana refakat etti.bugün doğursam gene ona giderim. ama selda hanımı hala tek geçiyorum. başlarda soğuk gibi gelebilir ama ilerleyen gebelik haftalarında göreceksin ki son derece ilgili ve özenli. iki arkadaşımın doğumunu yaptırdı. ayrıca yılbaşından beri h.sonu ve geceleri de gelebiliyor doğuma. bana da sözü var 2.doğurtacmış:)
Allah sağlıklı gebelik sonrası bebeğini almayı nasip etsin.

Back