- 28 Ağustos 2019
- 76
- 42
- 38
- 32
- Konu Sahibi Gurbetgelinii
-
Kese görünmüş müydü sizinKizlar Hamileliğin daha çok başındayım 4.hafta içindeyim bel ağrısı kasık ağrısı başta belirti dedim oluyordu ama bikac gündür okadar şiddetli ki kasigimdaki ağrı bir sağa bir sola giriyor gece uykumdan uyanip kivrandim resmen. 27 sinde kontrolüm var herşeye stres yapan biri olmak istemiyorum ama burada şiddetli ağrı ile düşük yaptığını söyleyenler de varkorkuyorum da yaşayan varmı normal mi goguslerimde ağrı yoktu şuan dokunmam mümkün bile degil sutyen degdikce dayanılmaz bir ağrı oluyor. Rabbim korusun ama Uyuyamaz oldum inanın sürekli kan gelirmi diye korkuyla bakiyorum
Evet geçen hafta gördük 652ydi değerim alt muayeneyle gorunmusduKese falan gördünüz değil mi? 27sindeki kontrol ilk kontrol olmayacak?
Kanamam yok herhangi lekemde yok sürekli gezen bir ağrım var sağ kasık sol kasık sonra belime giriyor mideme vuruyorİlk bir iki hafta bende de kasik ağrısı oluyordu ama gece uyandıracak denli yaşamadım. Kanamaniz yoksa sıkıntı yoktur insallah
Alt muayeneyle görmüştü çok Küçükdu ama geçen hafta degerimde 652 di yeniydi daha normal demisdiKese görünmüş müydü sizin
Artar değeriniz üzülmeyin çok erken fark etmişşsinizBenimde karnimda batmalar oluyor. Kaan Kocatepe kanama şiddetli sancı yoksa normal diyordu. 4. Haftanın içindeyim. 2 gün önce beta 7.6 ydi yarın olcturecegim tekrar bugünde adet olmam gereken günün 2. Günü beta niye düşük anlamadim ve çok üzülüyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 37 yaşındayım ilk gebeliğim Rabbim herkesin yavrusunu hayırla sağlıkla kucağına almayı nasibeylesinArtar değeriniz üzülmeyin çok erken fark etmişşsiniz
AMİNN ÜZÜLMEYIN SAKIN BENDE KEDNIMI YIPRATIYORDMN YUKSELIYOR DEGER BIRDE RABBIM CAN VERECEKSE OLUYOR HIC UZULMEYINAllah razı olsun çok teşekkür ederim 37 yaşındayım ilk gebeliğim Rabbim herkesin yavrusunu hayırla sağlıkla kucağına almayı nasibeylesin
Merhaba, ben de benzer durumdayım, göğüslerimde hiç ağrı yok. Ama özellikle sol kasığımda ağrım var, sol bacağıma doğru soğuk bir sızı oluyor, belim ağrıyor, hafif bir halsizlik var, karnım davul gibi, daha 4.haftadayım ben de yeni öğrendim, henüz kese görmedik, normal mi, bunları yaşayan oldu mu diye soracaktım ben de...Kizlar Hamileliğin daha çok başındayım 4.hafta içindeyim bel ağrısı kasık ağrısı başta belirti dedim oluyordu ama bikac gündür okadar şiddetli ki kasigimdaki ağrı bir sağa bir sola giriyor gece uykumdan uyanip kivrandim resmen. 27 sinde kontrolüm var herşeye stres yapan biri olmak istemiyorum ama burada şiddetli ağrı ile düşük yaptığını söyleyenler de varkorkuyorum da yaşayan varmı normal mi goguslerimde ağrı yoktu şuan dokunmam mümkün bile degil sutyen degdikce dayanılmaz bir ağrı oluyor. Rabbim korusun ama Uyuyamaz oldum inanın sürekli kan gelirmi diye korkuyla bakiyorum
Merhaba durumunuzda bir gelisme varmıBenimde karnimda batmalar oluyor. Kaan Kocatepe kanama şiddetli sancı yoksa normal diyordu. 4. Haftanın içindeyim. 2 gün önce beta 7.6 ydi yarın olcturecegim tekrar bugünde adet olmam gereken günün 2. Günü beta niye düşük anlamadim ve çok üzülüyorum
Canm sen hamilemisin kac haftalik hamilesin belirtilerun nelerdi adettn kacgun sonra basladi blirtinİlk bir iki hafta bende de kasik ağrısı oluyordu ama gece uyandıracak denli yaşamadım. Kanamaniz yoksa sıkıntı yoktur insallah
Evet 10. Haftamdayim çok şükür. Adet günüm yaklaştığında belirtilerim vardı, kasik ağrılarım coktu ve göğsüm sertlesmeye başlamıştı onun dışında bir belirtim yoktu. Tabi bir iki hafta sonra bulantılarim vs başladı :)Canm sen hamilemisin kac haftalik hamilesin belirtilerun nelerdi adettn kacgun sonra basladi blirtin
Bnmde ksijlrim da agri var bide ates basiyr hamiltim bilmiyrm 15 nisanda anlicm dua edin bnm icin hamilelerin duasi kbul oluyrccunkiEvet 10. Haftamdayim çok şükür. Adet günüm yaklaştığında belirtilerim vardı, kasik ağrılarım coktu ve göğsüm sertlesmeye başlamıştı onun dışında bir belirtim yoktu. Tabi bir iki hafta sonra bulantılarim vs başladı :)
Allah gönlünüze göre versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsunBnmde ksijlrim da agri var bide ates basiyr hamiltim bilmiyrm 15 nisanda anlicm dua edin bnm icin hamilelerin duasi kbul oluyrccunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?