hanımlar merhaba.gebeliğimin son haftasındayım 3 gün sonra sezaryenle doğum yapıcam(sağlık sorunlarımdan dolayı)ağrım sancım sabahları hariç yok.fakat son haftada şöyle bir sıkıntı başgösterdi karnım aniden neredeyse yarı yarıya küçüldü ve birden çatlaklar ortaya çıktı.şu aya kadar çatlağım bile yoktu.doktorum malum bayram izninde aramak istemiyorum.netten araştırdığım kadarıyla bu küçülme normal deniliyor fakat sizde de oldumu son haftada böyle bişey?:44:
Benim tam tersi son günlerimde inanılmaz şişmiştim ancak göbeğim çok aşağıya düşmüştü göbeğime doğru baktığımda sanki 7 aylık hamile gibi görüyordum kendimi ama aynadan bakınca göbeğime iyice şiştiğini görüyordum. Sana da öyle geliyordur canım yukardan bakınca küçülmüş gibi geliyor ama değil..
Mrb canım, bende son haftamdayım. Geçen hafta benimde göbişte küçülme vardı. eşim ve kv.dem de farketti. ama bu hafta normale döndü ama bu kezde epey aşağıda duruyo. Doktorum kontrolde bununla alakalı hiçbişey söylemedi. Netten baktığım kadarıyla şöyle bi yazı okumuştum; bebeğin doğum kanalına yerleşmesi ile karında bi miktar küçülme ve rahatlama oluyormuş. Tabi doğruluk payını bilemiyorum bende.