Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğimle ilgili:( Lütfen hamilelikle ilgisi zerre kadar bilgisi olan varsa baksın
Yok canım nerdeeee Bak böyle dedin dahada kötü oldum şimdi.
4000 li değeri 16 eylülde yatırmıştım 10.000 çıkan değri 10 ekimde yani 25 gün falan var arada
Kaç olması gerekirdi şuanda? Yeterince büyümemiş mi yani?
4000 li değeri 16 eylülde yatırmıştım 10.000 çıkan değri 10 ekimde yani 25 gün falan var arada
Ya canım seni üzmek istemedim sadece bildiğim 2 günde 2 kat artması gerektiği ama belkide bu dediğim ilk günkü değerler için geçerlidir.Neden 10 gün bekliyorsun ki hastaneler nöbetçi dr dolu bir git görün istersen.Hayırlısı olsun hakkkında canım.
canım bencede geç gebe kalmış olabilirsin, üzülme.. güzel düşün güzel gör... hayırlısı herşeyin..
benim son adet tarihim 17 ağustostu ama biz kalp atışını geçen hafta duyduk şükür... belki yanlış hesaplamışssındır son adetinin ilk gününü yada biraz geç yükseliyodur değerlerin endişelenme canım, inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat
İkiye katlanma zamanı hafta ile değişiyor. Ultrasonu beklemen gerekiyor ama kötü düşünme bence. Bazen gec görünüyor kalp atımı.
canım hiç kötüye yorma kkorkma betagch güzel yüksekk düşük olmamısıı önemlii yüksek olabiiiyoo olsunn kalp atışını da duyarsınn hiç korkmaa benimde beta yüksekti kesede bebk göremedi doktor sonradan kalp atışınıı duydukk doktor haftaya görmessem aç karınla gel kürtaj falan bile dedi :) çok şükürler olsunn rabbimee bu haftaya kadar geldikk allahın iznşye hiç bişi olmaz
canim. arkadaslarin dedigi gibi gec dollenme olayi degil seninki ne yazikki. gec dollenme olmussa 6 haftalik yerine 5 haftalkk filan olurdu. ama senin olayin ilk kan degerinin 4000 lerde 25 gun sonrakinin de 10.000 olmasi.
seni uzmeyi hic istemem ama artisin duzenli degil cnm. umarim vucudun toparlar kendini. suan 10 haftalik gorunuyrsun. diyelim gec dollendin. 8-9 haftalik olurdu en az ki bu durumda da hem bebek hem de kalp atisi gorulurdu.
umarim hersey yoluna girer.
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat
İkiye katlanma zamanı hafta ile değişiyor. Ultrasonu beklemen gerekiyor ama kötü düşünme bence. Bazen gec görünüyor kalp atımı.
cnm. ben de teoride her 2 gunde 2 ye katlar diye biliyrm. saolsun radyocu arkadas artis degerlerini yazmis. buna gore senin suan yaklasik beta degerinin 250.000lerde olmasi lazimdi (ilk olcum degerin 4000 aldim o aklimda kalmis. )
canim. arkadaslarin dedigi gibi gec dollenme olayi degil seninki ne yazikki. gec dollenme olmussa 6 haftalik yerine 5 haftalkk filan olurdu. ama senin olayin ilk kan degerinin 4000 lerde 25 gun sonrakinin de 10.000 olmasi.
seni uzmeyi hic istemem ama artisin duzenli degil cnm. umarim vucudun toparlar kendini. suan 10 haftalik gorunuyrsun. diyelim gec dollendin. 8-9 haftalik olurdu en az ki bu durumda da hem bebek hem de kalp atisi gorulurdu.
umarim hersey yoluna girer.