Gebeliğin 2 gün önden giderken 2 gün geriden gelmesi

Simonzeyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
494
186
53
29
Arkadaşlar canım çok sıkkın lekelenme problemleri yaşıyorum. Bebek yaşıyormuş. Gelişimi 2 gün önde idi 2 gün geri düşmüş. Şuan 8+6 olması lazımdı 8+4 müş ve düşük tehdidim var ne olur bu durumu yaşayan varmi

Bebekler bazen ultrasonda önde gider bazen de gelişmesi yavaşlar bu normal. Benim de düşük tehlikem var leklenmem yok ama maalesef düşük tehlikem var . İğne kullandım fitil kullanıyorum ama bebeğim kesesi yukarı çekilmedi hâlâ

Bende iğne fitil kullanıyorum. Yani normal deme bebek gelişim geriliği demek değildir umarım bebeğin kesesinin yukarı çekilmesi ne demek

Eklentiler

• IMG_20220922_104731.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 233
Bende iğne fitil kullanıyorum. Yani normal deme bebek gelişim geriliği demek değildir umarım bebeğin kesesinin yukarı çekilmesi ne demek
Hayır bebek gelişim geriliği diye bir şey söz konusu değil. Doktorum 14 gün kadar önde veya geride olmasını normal kabul ediyoruz demişti. Bebeğimin kesesi rahme doğru aşağı inmiş fitillerle yukarı çekilmesini bekliyoruz.

Sonradan yer değiştirebiliyormuş kuzenim de de öyle olmuş inşallah yerini bulur annesi. İnsan her ince ayrıntıyı düşünüp takıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…