Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,hayırlısı olsun gebeliğinizKızlar tüp bebek tedavisi gördüm suan gebeyim ikiz gebelik kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim neden olduğuna çok birsey demedi ilaclardandır dedi keseler iyi dedi bugun yine oldu lekelenmem sizce neden oluyor başına gelen varmı
Bende de oluyo bu iki gündür bi sorun yok dediler ama endişeleniyo insanKızlar tüp bebek tedavisi gördüm suan gebeyim ikiz gebelik kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim neden olduğuna çok birsey demedi ilaclardandır dedi keseler iyi dedi bugun yine oldu lekelenmem sizce neden oluyor başına gelen varmı
Cok teşekkür ederim hayırla gelsin bebeğinizMerhaba,hayırlısı olsun gebeliğinizben de tüp bebekle hamileyim. 5-6hafta arası benim de bir kere kahverengi lekelenmem olmuştu,bir daha da olmadı. İlaçlarımı düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum. Şuan 8+5 im ultrasonda 3mm lik küçük bir kanama alanı görüldü. Bu tür olaylar tüp bebekte sıklıkla görülebiliyormuş. Kanamam olsa bi doktorum korkmamam geeektiğini,bulunduğum yerde hemen uzanıp haber vermemi söylemişti. Hatta şakır şakır kanasanız bile kasıklarınızda ağrı olmadıktan sonra korkmamamızı söylüyorlar. Çünkü ağrısız kanamalar genelde rahimde oluşan kanama alanlarından kaynaklıymış. İçinizi ferah tutun,yasaklarınıza uyum,ilaçlarını düzenli kullanın ve kendinizi fazla yormayın
![]()
Kesinlikle öyle sizinkidemi tüp bebekBende de oluyo bu iki gündür bi sorun yok dediler ama endişeleniyo insan
Yok benim ki tüp bebek değil sizin kahverengi akıntınız devam ediyo muKesinlikle öyle sizinkidemi tüp bebek
Cok az geliyor peceteyle sildikceYok benim ki tüp bebek değil sizin kahverengi akıntınız devam ediyo mu
Normal o zaman bu durumlarCok az geliyor peceteyle sildikceb
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinCok teşekkür ederim hayırla gelsin bebeğinizdoktorum kan sulandırıcan olabilir dedi bu ilacları nezaman kesecek acaba sizinki kesildimi tedirgin oluyor insan gebeyken ilaclara devam etmeyede