Gebeliğin 6.haftası akıntı

nurseS111

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
64
13
18
26
Kızlar tüp bebek tedavisi gördüm suan gebeyim ikiz gebelik kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim neden olduğuna çok birsey demedi ilaclardandır dedi keseler iyi dedi bugun yine oldu lekelenmem sizce neden oluyor başına gelen varmı

Kırmızı olmadığı müddetçe korkmayin dinlenin ilk 3 ay çok riskli bol bol dinlenim ikiz gebelik riskli gebeliktir herzmaan bende tüp bebek ikizlerimi çok şükür kucağıma aldım darısı sizin başınıza inşallah. Bu arada ben transferden önce progestan igneye başlamıştım hergun göbekten vuruyordum pozitif sonuç aldığımda hem progestan fitil şeklinde günde 3 defa hemde igne olacak şekilde 1 defa vuruyordum ve iğneyi ilk 6 ay bittiğinde bıraktım ama fitile doğuma sadece bir kaç gün kala doktor biraktirdi bilmiyorum yazmamissiniz ama vermemiş ise söyleyin hatta ilk değişikliği nedeniyle kadindogum dr değişti mecburen ben ona söylemiştim tüp bebek doktorum iğneyi 6 ay kullanmami söylemişti diye oda tabiki devam edelim demişti sizde sorun

Bütün ilaclara aynen devam ediyorum pregesteron fitil olarak 3kere iğne bir kere diğer hormon hapları falan devam ediyorum insan endişeleniyor sürekli uzanıyorum

Kızlar tüp bebek tedavisi gördüm suan gebeyim ikiz gebelik kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim neden olduğuna çok birsey demedi ilaclardandır dedi keseler iyi dedi bugun yine oldu lekelenmem sizce neden oluyor başına gelen varmı
Merhaba,hayırlısı olsun gebeliğiniz🌸 ben de tüp bebekle hamileyim. 5-6hafta arası benim de bir kere kahverengi lekelenmem olmuştu,bir daha da olmadı. İlaçlarımı düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum. Şuan 8+5 im ultrasonda 3mm lik küçük bir kanama alanı görüldü. Bu tür olaylar tüp bebekte sıklıkla görülebiliyormuş. Kanamam olsa bi doktorum korkmamam geeektiğini,bulunduğum yerde hemen uzanıp haber vermemi söylemişti. Hatta şakır şakır kanasanız bile kasıklarınızda ağrı olmadıktan sonra korkmamamızı söylüyorlar. Çünkü ağrısız kanamalar genelde rahimde oluşan kanama alanlarından kaynaklıymış. İçinizi ferah tutun,yasaklarınıza uyum,ilaçlarını düzenli kullanın ve kendinizi fazla yormayın 🌸🌸

Bende de oluyo bu iki gündür bi sorun yok dediler ama endişeleniyo insan

Merhaba,hayırlısı olsun gebeliğiniz🌸 ben de tüp bebekle hamileyim. 5-6hafta arası benim de bir kere kahverengi lekelenmem olmuştu,bir daha da olmadı. İlaçlarımı düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum. Şuan 8+5 im ultrasonda 3mm lik küçük bir kanama alanı görüldü. Bu tür olaylar tüp bebekte sıklıkla görülebiliyormuş. Kanamam olsa bi doktorum korkmamam geeektiğini,bulunduğum yerde hemen uzanıp haber vermemi söylemişti. Hatta şakır şakır kanasanız bile kasıklarınızda ağrı olmadıktan sonra korkmamamızı söylüyorlar. Çünkü ağrısız kanamalar genelde rahimde oluşan kanama alanlarından kaynaklıymış. İçinizi ferah tutun,yasaklarınıza uyum,ilaçlarını düzenli kullanın ve kendinizi fazla yormayın 🌸🌸
Cok teşekkür ederim hayırla gelsin bebeğiniz ❤️ doktorum kan sulandırıcan olabilir dedi bu ilacları nezaman kesecek acaba sizinki kesildimi tedirgin oluyor insan gebeyken ilaclara devam etmeyede

Cok teşekkür ederim hayırla gelsin bebeğiniz ❤️ doktorum kan sulandırıcan olabilir dedi bu ilacları nezaman kesecek acaba sizinki kesildimi tedirgin oluyor insan gebeyken ilaclara devam etmeyede
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💓 doktorum 11. Haftaya kadar ilaçlara devam edeceğimizi söylemişti,haftaya kontrolüm var bakalım belki bazılarını azaltabilir. Ben kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum,pıhtılaşma problemim yok sanırım tedbir amaçlı verdi doktorum. Ben de tedirgin oluyorum hamilelik sürecinde ilaç içmeye ama doktorlarımızın mutlaka bir bildiği vardır🙏

Back
X