Gebeligin 6. Haftasinda lekelenme ve sanci

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
18
35
Merhaba arkadaslar ayin 22sinde adet olmam gerekiyordu bi haftaya yakin geciktginde 3 tane test yaptim. Clearblue dijital testten yani kac haftalik oldugunuda gosteren. Pregnant2-3 week yaziyordu. Dun aksam lekelenme oldu acile gittik. Bugune jinelolog muayenesi verdiler. Doktor alttan ultrasonla bakti fakat bise goremedi. 5+2 olmasi lazimdi bugun. Dun ve bugun sag yumurtaligim baya sancilandi bide lekelenme devam etti. Doktor zaten kanamayi onlemek icin hic bisey vermedi tavsiye bile. Yurtdisindayim cunku saglik sistemi gercekten kotu:(
Kan aldilar bidaha bakmak icin belki kucuk diye gorunmemistir dedi.
Suan sancim azaldi bitti nerdeyse. Lekelenme devam ediyor. Aranizda 6. Haftasinda bunlari yasayn sonrasinda gebeligi normal devam eden varmi. Yoksa mutlaka dusukle mi sonuclaniyor

Geç dollenme olmuş olabilir. Ama lekelenme ciddi bir durum tabiki. Bol bol dinlenin suan yapacak bisey yok gbi gozukuyor 😔

Dış gebelik ihtimalini lütfen unutmadan doktorunuza danışın çünkü tarifiniz bana onun korkusunu yaşattı.. inşallah yanılırım ve inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz

Dış gebelik ihtimalini lütfen unutmadan doktorunuza danışın çünkü tarifiniz bana onun korkusunu yaşattı.. inşallah yanılırım ve inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Bilemiyorum ondan da korkuyorum. Doktorun gorememesi morelimi bozdu. Ve lekelenme neden oluyor bilemiyorum

Bugun kan aldilar bide carsamba alacaklar. Dis gebelik olursa kandan belli olurmu
Tabikide belli olur. Doktoruna azıcık bile güvenmiyorsan başka doktora da daniş derim çünkü Allah korusun dış gebelikse hemen önlem alınması lazım

Merhaba arkadaslar ayin 22sinde adet olmam gerekiyordu bi haftaya yakin geciktginde 3 tane test yaptim. Clearblue dijital testten yani kac haftalik oldugunuda gosteren. Pregnant2-3 week yaziyordu. Dun aksam lekelenme oldu acile gittik. Bugune jinelolog muayenesi verdiler. Doktor alttan ultrasonla bakti fakat bise goremedi. 5+2 olmasi lazimdi bugun. Dun ve bugun sag yumurtaligim baya sancilandi bide lekelenme devam etti. Doktor zaten kanamayi onlemek icin hic bisey vermedi tavsiye bile. Yurtdisindayim cunku saglik sistemi gercekten kotu:(
Kan aldilar bidaha bakmak icin belki kucuk diye gorunmemistir dedi.
Suan sancim azaldi bitti nerdeyse. Lekelenme devam ediyor. Aranizda 6. Haftasinda bunlari yasayn sonrasinda gebeligi normal devam eden varmi. Yoksa mutlaka dusukle mi sonuclaniyor
Belki geç döllenme olabilir canım sana göre 5+2 olur ultrasona göre daha düşük çıkabiliyor,ben doktora gittiğimde lekelenme olabilir korkma dedi ve progestan vermişti,sende korkma içini ferah tut umarım gönlüne göre olur canım,sonuçtan bizleride haberdar et lütfen

6 + da aktif kanamam oldu 2 hafta kanama 2 hafta da lekeleme olarak toplamda 1 ay devam etti. Ancak bende Kalp atışı duyulmuştu.Bu süreçte yapilacak pek bir şey yok demişlerdi. Hatta bir doktor dua etmektenbaşka bir secenek yok ilaclari kullanin dua edin demisti.ya bebeginiz tutulacak ya da maalesef düşecek. Progestan hap ve dinlenme önerilmişti. Sizde de keseyi görürlerse büyük ihtimal ilaç verirler. Allah yardımcınız olsun psikolojik acidan da zor bir surec insallah bebeginiz size tutunur.

Kizlr dun aldiklari kana gorw bhcgm 370 cikms. 5+2ydim dun. Cok dusuk geldi bana. Yarin bidaha alacaklar kan. Dis gebelik olma ihtimali yuksekmi sizce

Belki geç döllenme olabilir canım sana göre 5+2 olur ultrasona göre daha düşük çıkabiliyor,ben doktora gittiğimde lekelenme olabilir korkma dedi ve progestan vermişti,sende korkma içini ferah tut umarım gönlüne göre olur canım,sonuçtan bizleride haberdar et lütfen
Canim bhcgm dun 370 cikms. 5+2ydim dun. Yumurtlamamin uzerndense 24 gun gecti. Cok dusuk degil mi

Öncelikle geçmiş olsun canım.
İnşallah kısa sürede hayırlı haberler alırsın bebeğin için.
Yalnız o dijital testlere kesinlikle güvenme.
Tanıdığım kaç kişide yanlış hafta gösterdi çünkü hcg değerine göre ortalama haftayı gösteriyormuş. Ama 5 haftalık gebelikte iki kadının hcg değeri arasında çok büyük fark olabiliyor. Bununla ilgili listeler var bakabilirsin.
Benimki de başta biraz düşük dedi doktor fakat artışı takip etti ve tamam yeterli dedi.
Çok şükür şimdiye kadar sağlıklı geçti her şey.
Emin olmak için başka bir doktora daha görün bence. İçin rahat etsin 💕

Canim bhcgm dun 370 cikms. 5+2ydim dun. Yumurtlamamin uzerndense 24 gun gecti. Cok dusuk degil mi
Geç döllenme olması lazım 6.haftada da kese anca gözüküyor bazen ama sen 2 günde bir ver bakalım kan.. ona göre zaten belli olur.. Sağlıklıysa 1buçuk 2 kat artması gerekiyor yani 740 tam 2 katı oluyor tabi bundan daha yüksek veya az miktarlarda daha düşük çıkarsa da endişe etme o da sağlıklı olmuş oluyor

Birde 5+2 gibi bi donemde alttan bakmayla gorulemeyen sonradan gorunen gebeligi saglikla devam eden var mi
Benim de hiç bi şekilde ultrasonda görünmedi lekelenme de vardı dış gebelikten şüphelenip kürtaj ediceklerdi ama çok şükür sağlıklı çıktı lekelenme bende baya sürdü az az kahverengiydi keseyi gördükten sonra azaldı ve geçti çok şükür Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲

Kizlr dun aldiklari kana gorw bhcgm 370 cikms. 5+2ydim dun. Cok dusuk geldi bana. Yarin bidaha alacaklar kan. Dis gebelik olma ihtimali yuksekmi sizce
Benim de kan değerim düşük ilerliyordu ve dış gebelik için yüksek ihtimal vermişlerdi ama başka bi doktora gittim ve kanda hcg belli seviyeye ulaşmadan kese görünmez dedi progestan istedim vermedi düşecek çocuk her türlü düşer dedi ve gerçekten dediği çıktı çok şükür tutundu yavrum içini ferah tut. Olacak olanın önüne geçilmiyor nasibinde varsa her türlü seninle kalıyor. Bol dua et ve dinlen ❤️

Geç döllenme olması lazım 6.haftada da kese anca gözüküyor bazen ama sen 2 günde bir ver bakalım kan.. ona göre zaten belli olur.. Sağlıklıysa 1buçuk 2 kat artması gerekiyor yani 740 tam 2 katı oluyor tabi bundan daha yüksek veya az miktarlarda daha düşük çıkarsa da endişe etme o da sağlıklı olmuş oluyor
Gec dollenme diyemiyorum cunku 24 gun once yumurtladigimi ovulasyon testinden biliyorum. Neden dusuk anlamadim 😕

Gec dollenme diyemiyorum cunku 24 gun once yumurtladigimi ovulasyon testinden biliyorum. Neden dusuk anlamadim 😕
Canım forumu takip ediyorsan okumuşsundur ne kadar düşük değerle başlayıp ilerleyen,ne kadar yüksek değerle başlayıp devam etmeyen var,her bünyeye göre değişiyor,önemli olan iki gün arayla kan değerinin 1.5 yada 2 kat artması,çarşamba ya inşallah değerlerin güzel artar, hayırlısı yla bebeğin sımsıkı tutunur😊

Canım forumu takip ediyorsan okumuşsundur ne kadar düşük değerle başlayıp ilerleyen,ne kadar yüksek değerle başlayıp devam etmeyen var,her bünyeye göre değişiyor,önemli olan iki gün arayla kan değerinin 1.5 yada 2 kat artması,çarşamba ya inşallah değerlerin güzel artar, hayırlısı yla bebeğin sımsıkı tutunur😊
Evet icime su serptin vallahi birazcikta olsa neges aliyorum boyle umutlu seyler okuyunca. Suan morelimi duzelten sanci bitti tamamen. Lekelenme bi oluyor bi olmuyor agir kanamam yok. Ama yinede yarinki kan degerimi duyana kadr rahatlamicam 😔

Evet icime su serptin vallahi birazcikta olsa neges aliyorum boyle umutlu seyler okuyunca. Suan morelimi duzelten sanci bitti tamamen. Lekelenme bi oluyor bi olmuyor agir kanamam yok. Ama yinede yarinki kan degerimi duyana kadr rahatlamicam 😔
Keşke doktorun progestan verseydi,lekelenme ne renk kırmızımı kahvemi pembemi

Back
X