Gebeligin.basinda dehset kasik agrilari lutfen yardim edin

gzmnrcvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
87
1
86
Ankara
Selamun aleykum adetmn geckmesi uzerine dktra gttm gebeymisin ama degerim dusuktu basta 14.08 di.2 gun sonra 28 oldu dktr ckk sukur dis gebelik degl dedi ama bebn dayanilmaz kasik agrilarm oluyr bildigim kadaryla bu agrlar ds gebelikte olur korkuyorum... geceleri giriyr ozellikle yatakta kivrandiriyor beni gun icindede o kadar siddetli olmasada yne agrilar griyor sizce sorun ne olabilir bu normal mi

Bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk zamanlarında kasık ağrıları normal sayılıyor ancak bahsettiğin kadar şiddetli olmamalı.
Bence bunu doktoruna danışmalısın acilen. Tabi bu gibi durumlar bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ama sen yine de ihmal etme doktoruna telefon aç sor için rahat etsin.

Son düzenleme:
bildiğim kadarıyla kasılmalar olduğu için bu ağrılar normal sen yinede doktoruna bi danışabilirsin

Tsk ederm canim dedgn gibi sordum.doktoruma yerlesme agrisi dedi icim.cok rahatladi ilhilendiginiz.icin tsk.ederm hic vaktim olmadi gremedim yeni cvp yazdim k.bakmayn

bildiğim kadarıyla kasılmalar olduğu için bu ağrılar normal sen yinede doktoruna bi danışabilirsin

Cvbiniz ixin tsk ederm cok sukur ki normalmis :)

gebeliğin ilk ayında kasık ağrısının olması çok normal bendede olmustu

özellikle bel ve kasık ağrısı baya şiddetli oluyor

Merhaba.. Ben de cok yeni bi hamileyim buna cok seviniorum fakat adet gecikmemin ozellkle 4. Gununden beri yasadigim dehset kramplar gecemi gunduzumu karistirdi bi kac kez acile gittik tabi ilac da alamiorun ama ozellikle sol kasik agrim inanilmaz boyutta.. Cok cok sukur kese, degerler vs normal ama kasik cekilme yerlesme gaz vs ortaya karisik agrilar biraz hafiflese cok daha iyi olucak :)) 2 haftadir surunyorummm :)

bende mide ağrısıda oluyor alakası varmı bilmiyorum ama hamilelikle birlikte başladı sizdede oluyormu kızlar mideme kramplar giriyor resmen

Benim sancilarim cok siddetli oldugunda midem de agrio belin bacaklarim hepsi eslik edio agriya ve ayrica mide bulantim oluyo agriyla birlikte.. Onun disinda pek ole bulantim fl yok ama bu sancilardan beri kendi ic camasirlarimi bile giyemiorum rezil bi haldeyim :) annemin de boyleymis regl agrisi ne kadar siddetli oluyosa hamilelik de o boyutta sanirim.. Off gecsin hemen de tadina varalim su durumun insanliktan ciktim resmen esim de dokuz doguruyo benim sancim oldukca :)

Ozellikle bide son zananda dikkatimi ceken sey gaz sancisiyla birlikte gelio boyle siddetli kramplar.. Dun gece resmen hicc uyutmadi artik sancidan agladim yani... Artik duzene girer biran once umarimmm.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…