Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test vs. istemeden vajinit dedi.Mantarlar ve bakteriler için kullanılıyor degilmi ben tek kullanımlık bir fitil kullanmıştım hamile kaldığım ay sanırım endiselisin hamilelikte kullanımından dolayı doktorun verdiyse bence kullan çünkü bazı bakteriler ve mantarlar düşük sebebi
Acikcasi korktum kullanmaya.Test vs. istemeden vajinit dedi.
Ne koku var ne kasinti hic birsey yok.
Sadece hafif akinti var.
Ilacin prospektusunde ilk haftalarda kullanimi sakincalidir yaziyor.
Kac haftaliktiniz kullandiginizda?Bilemiyorum içinin rahat etmesi için başka bir doktora git istersen banada hap vermişti onun yanında onu kullanmadım
4 haftaliktiKac haftaliktiniz kullandiginizda?
Ama vagihex degil di baska bir ilacti degil mi?4 haftalikti
Vagihex kullandm canm 9 haftalık gebeliğimde akıntıdan dolayı sürekli çamaşırını yada ped kullanıyosan onu değiştriyosan sık sık anlamazsn kokuyu çünkü bende anlamamşdm uzun süre bekletmeden akıntın nasl canm bnmki balgamsı ve turuncuya dönük bişydiAma vagihex degil di baska bir ilacti degil mi?
Sen kaç haftalık hamilesinAma vagihex degil di baska bir ilacti degil mi?
Ama vagihex degil di baska bir ilacti degil mi?
Suan sadece kan verdim.Sen kaç haftalık hamilesin
Daha once de akinti var miydi yoksa gebelikten sonra mi basladi? Benim ki acik renkli kokusuz her zaman gelmiyor arada bir geliyor.gunde kac defa kullandin iki defa mi?Vagihex kullandm canm 9 haftalık gebeliğimde akıntıdan dolayı sürekli çamaşırını yada ped kullanıyosan onu değiştriyosan sık sık anlamazsn kokuyu çünkü bende anlamamşdm uzun süre bekletmeden akıntın nasl canm bnmki balgamsı ve turuncuya dönük bişydi
6 gün sabah akşam kullandm gebelikte olan bi durumdu ve geçdi ilaçdan snra çok şükür 2 dr a danışıp öyle kullandm yani ilacıdaDaha once de akinti var miydi yoksa gebelikten sonra mi basladi? Benim ki acik renkli kokusuz her zaman gelmiyor arada bir geliyor.gunde kac defa kullandin iki defa mi?