Gebeligin basinda vagihex kullananlar

Ben neredeyse tüm hamileliğimde bu tip tabletler kullandım, çok keyifsiz bi şey ama bir sorun olmamıştı bende. Bu arada doktorun idrar tahliline bakıp değerlerine göre bu ilacı vermesi gerekiyor, tahlil yapmadıysa ya da değerlerde bi sorun yoksa kullanmayın bence.

Ben neredeyse tüm hamileliğimde bu tip tabletler kullandım, çok keyifsiz bi şey ama bir sorun olmamıştı bende. Bu arada doktorun idrar tahliline bakıp değerlerine göre bu ilacı vermesi gerekiyor, tahlil yapmadıysa ya da değerlerde bi sorun yoksa kullanmayın bence.

Yani bana da öyle demişti. Enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir dedi.
Bu portali acali aylar olmus ama belki yine de birileri sesimi.duyar umuduyla yaziyorum.ben 10 haftalik hamileyim ve ben de ueraplazma ueraliticum ve gardnerella vaginalis diye hastaliklar cikti doktor da vagihex fitil verdi.cok korkuyorum bu bakteri bebegime zarar verir mi?ve bu fitilin yarari olur mu?lutfen yardim edin kizlarr

Bu portali acali aylar olmus ama belki yine de birileri sesimi.duyar umuduyla yaziyorum.ben 10 haftalik hamileyim ve ben de ueraplazma ueraliticum ve gardnerella vaginalis diye hastaliklar cikti doktor da vagihex fitil verdi.cokkorkuyorum bu bakteri bebegime zararverir mi?ve bu fitilin yarari olur mu?lutfen yardim edin kizlarr

Back
X