A aysebycn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2018 36 2 36 27 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #1 Kızlar merhaba ben 3 aylik hamileyim ve hem hamilelikten dolayı hemde kullandığım vitamin ilaçlarından dolayı kabızlığım arttı ve bu 3 4 gundur artık tuvaletteyken çok canım acıyor yaparken acaba hemoroid mi başlıyor yardımcı olur musunuz
Kızlar merhaba ben 3 aylik hamileyim ve hem hamilelikten dolayı hemde kullandığım vitamin ilaçlarından dolayı kabızlığım arttı ve bu 3 4 gundur artık tuvaletteyken çok canım acıyor yaparken acaba hemoroid mi başlıyor yardımcı olur musunuz
Yabanmersini14 Sarı Çiceaaaghhh 🌻🌻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 1.332 5.177 108 31 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #2 Hemoroidse mutlaka doktora gidin ilerlemeden çaresine bakın. Gebeliğimde bendede oluşmuştu dogum sonrası felaket haldeyim. Çok kötü günler geçirdim.
Hemoroidse mutlaka doktora gidin ilerlemeden çaresine bakın. Gebeliğimde bendede oluşmuştu dogum sonrası felaket haldeyim. Çok kötü günler geçirdim.
A aysebycn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2018 36 2 36 27 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #3 SineMeleK14 .!.: Hemoroidse mutlaka doktora gidin ilerlemeden çaresine bakın. Gebeliğimde bendede oluşmuştu dogum sonrası felaket haldeyim. Çok kötü günler geçirdim. Genişletmek için tıkla... Öyle olup olmadığını da bilmiyorum işte. Sizin gecti mi peki ya da hamileliliginizi etkiledi mi doğumunuzu etkiledi mi
SineMeleK14 .!.: Hemoroidse mutlaka doktora gidin ilerlemeden çaresine bakın. Gebeliğimde bendede oluşmuştu dogum sonrası felaket haldeyim. Çok kötü günler geçirdim. Genişletmek için tıkla... Öyle olup olmadığını da bilmiyorum işte. Sizin gecti mi peki ya da hamileliliginizi etkiledi mi doğumunuzu etkiledi mi
Yabanmersini14 Sarı Çiceaaaghhh 🌻🌻 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 1.332 5.177 108 31 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #4 aysebycn .!.: Öyle olup olmadığını da bilmiyorum işte. Sizin gecti mi peki ya da hamileliliginizi etkiledi mi doğumunuzu etkiledi mi Genişletmek için tıkla... Dpguma kadar krem kullanmıştım artmasın die. Ama ıkınırkenn dogum esnasında hemoroidim de büyümüştü. Dogum sonrası cok acılı geçti.
aysebycn .!.: Öyle olup olmadığını da bilmiyorum işte. Sizin gecti mi peki ya da hamileliliginizi etkiledi mi doğumunuzu etkiledi mi Genişletmek için tıkla... Dpguma kadar krem kullanmıştım artmasın die. Ama ıkınırkenn dogum esnasında hemoroidim de büyümüştü. Dogum sonrası cok acılı geçti.
2 2kedi_1deli Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2013 3.781 3.411 133 39 Istanbul 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #5 Benimde duzenim degisti ama gunluk kayisi haslanmis misir gibi seyler tuketerek hallediyorum
A aysebycn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2018 36 2 36 27 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #6 SineMeleK14 .!.: Dpguma kadar krem kullanmıştım artmasın die. Ama ıkınırkenn dogum esnasında hemoroidim de büyümüştü. Dogum sonrası cok acılı geçti. Genişletmek için tıkla... Himm anladim gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bende hemen gitsem iyi olur o zaman
SineMeleK14 .!.: Dpguma kadar krem kullanmıştım artmasın die. Ama ıkınırkenn dogum esnasında hemoroidim de büyümüştü. Dogum sonrası cok acılı geçti. Genişletmek için tıkla... Himm anladim gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bende hemen gitsem iyi olur o zaman
A aysebycn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2018 36 2 36 27 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #7 2kedi_1deli .!.: Benimde duzenim degisti ama gunluk kayisi haslanmis misir gibi seyler tuketerek hallediyorum Genişletmek için tıkla... Yaa sadece kabızligimda bende idare ediyordum da bu sefer acıma yanma da başlayınca idare edemedim korkuyorum da
2kedi_1deli .!.: Benimde duzenim degisti ama gunluk kayisi haslanmis misir gibi seyler tuketerek hallediyorum Genişletmek için tıkla... Yaa sadece kabızligimda bende idare ediyordum da bu sefer acıma yanma da başlayınca idare edemedim korkuyorum da
2 2kedi_1deli Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2013 3.781 3.411 133 39 Istanbul 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #8 aysebycn .!.: Yaa sadece kabızligimda bende idare ediyordum da bu sefer acıma yanma da başlayınca idare edemedim korkuyorum da Genişletmek için tıkla... Doktora bi gidin cok zorladiysaniz yirtilmada olabilir oyleyse korkulucak bisey yok krem veriyor
aysebycn .!.: Yaa sadece kabızligimda bende idare ediyordum da bu sefer acıma yanma da başlayınca idare edemedim korkuyorum da Genişletmek için tıkla... Doktora bi gidin cok zorladiysaniz yirtilmada olabilir oyleyse korkulucak bisey yok krem veriyor
A aysebycn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2018 36 2 36 27 31 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi aysebycn #9 2kedi_1deli .!.: Doktora bi gidin cok zorladiysaniz yirtilmada olabilir oyleyse korkulucak bisey yok krem veriyor Genişletmek için tıkla... Himm inşallah öyledir yaa
2kedi_1deli .!.: Doktora bi gidin cok zorladiysaniz yirtilmada olabilir oyleyse korkulucak bisey yok krem veriyor Genişletmek için tıkla... Himm inşallah öyledir yaa