• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeligin baslangicinda hemoroid

aysebycn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
36
2
36
27
Kızlar merhaba ben 3 aylik hamileyim ve hem hamilelikten dolayı hemde kullandığım vitamin ilaçlarından dolayı kabızlığım arttı ve bu 3 4 gundur artık tuvaletteyken çok canım acıyor yaparken acaba hemoroid mi başlıyor yardımcı olur musunuz

Hemoroidse mutlaka doktora gidin ilerlemeden çaresine bakın. Gebeliğimde bendede oluşmuştu dogum sonrası felaket haldeyim. Çok kötü günler geçirdim.

Hemoroidse mutlaka doktora gidin ilerlemeden çaresine bakın. Gebeliğimde bendede oluşmuştu dogum sonrası felaket haldeyim. Çok kötü günler geçirdim.
Öyle olup olmadığını da bilmiyorum işte. Sizin gecti mi peki ya da hamileliliginizi etkiledi mi doğumunuzu etkiledi mi

Öyle olup olmadığını da bilmiyorum işte. Sizin gecti mi peki ya da hamileliliginizi etkiledi mi doğumunuzu etkiledi mi
Dpguma kadar krem kullanmıştım artmasın die. Ama ıkınırkenn dogum esnasında hemoroidim de büyümüştü. Dogum sonrası cok acılı geçti.

Back
X