Benimde 2 düşük oldu ilkinde benimde belim çok arıyordu. 2.sinde agrı falan yoktu canım suan gebe misinmerhabalar kızlar sizlere bir sorum olucak. benim ilk gebeliğimde belim çok ağrıyordu hiçbir iş yapamıyordum sanki belime öküz oturmuş gibi sonra zaten gelişemediği için kürtaj oldum malesef hep aklımda acaba bel ağrısıyla bir ilgisi varmıydı gerçekten? doktoruma sormamıştım hiç çünki çevremdekiler normal belinin ağrıması diyordu ama aşırı ağrıyordu benimkisi.
anladım canım bu aşırı bel ağrısı çok kafama takılmıştı. çok üzüldüm ya şuan gebemisin peki ?yok canım gebe değilim ben deniyoruz aylardır henüz bişey yok malesef bakalım hayırlısı allahtan :)Benimde 2 düşük oldu ilkinde benimde belim çok arıyordu. 2.sinde agrı falan yoktu canım suan gebe misin
Kaç ay oldu canım deneyeli bizim de 3. Ayımız yine hüsran bakalım nasip ama kafana takma kötüyü çagırmamakda önemli bol bol dua etmek lazımanladım canım bu aşırı bel ağrısı çok kafama takılmıştı. çok üzüldüm ya şuan gebemisin peki ?yok canım gebe değilim ben deniyoruz aylardır henüz bişey yok malesef bakalım hayırlısı allahtan :)
doğru söylüyorsun nasip tabi biz 8 aydır falan deniyoruz ama bişey yok hağlaKaç ay oldu canım deneyeli bizim de 3. Ayımız yine hüsran bakalım nasip ama kafana takma kötüyü çagırmamakda önemli bol bol dua etmek lazım
anladım canım böyle normal oduğunu duymak rahatlatıyor insanı gerçekten tşkederim. allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş canım :)Benim de belim öyle ağrıyordu ki. Hala ağrıyor. 31 haftalık olduk ama bel ağrısından ilk günden beri çok çekiyorum. Düşüğün onunla alakası yok.
Umarım sağlıklı gebelikleriniz olur.
Amin çok teşekkür ederim . Darısı başınıza inşallah.anladım canım böyle normal oduğunu duymak rahatlatıyor insanı gerçekten tşkederim. allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş canım :)
inş canım amin :)Amin çok teşekkür ederim . Darısı başınıza inşallah.
Mrh benimde aşırı bel ağrım var adetine 12 gün var halsizlik ve uyku halim var sizin bel ağrınız nezamamn başlamıştı acaba tam olarkBenim de belim öyle ağrıyordu ki. Hala ağrıyor. 31 haftalık olduk ama bel ağrısından ilk günden beri çok çekiyorum. Düşüğün onunla alakası yok.
Benim 2.ayda falan başlamıştı. Adetim geçmeyene kadar hiçbir belirtim yoktu.Mrh benimde aşırı bel ağrım var adetine 12 gün var halsizlik ve uyku halim var sizin bel ağrınız nezamamn başlamıştı acaba tam olark
Benim de belim öyle ağrıyordu ki. Hala ağrıyor. 31 haftalık olduk ama bel ağrısından ilk günden beri çok çekiyorum. Düşüğün onunla alakası yok.
Anladım canım saol verdiğim bilgi için sanırım benimki yanlış alarm ozamanBenim 2.ayda falan başlamıştı. Adetim geçmeyene kadar hiçbir belirtim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?