Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebeliğin ik haftasında uçağa binmek ve x-ray cihazları düşüğe neden olur mu?
sanmiyorum canim bende hamile oldugumu ögrendigim gün bindim ucaga 4 haftalik falandi öyle olsa doktorlar söylerdi. benimde ilk gebeligim düsükle sonlandi halbuki onda cok daha dikkat etmistim herseye nasip kismet iste benimde 8. haftada düsmüstü bebegim. hayirlis böyleymis.
canım geçmiş olsun. ben 6 yıllık eşim 13 yıllık havacıyız, aktif uçucuyuz. 39 günlük bir kızım var. şunu kesinlikle söyleyebilirm: kaç haftalık olursa olsun hamile iken uçağa binmek ve x-ray den geçmek kesinlikle gebeliğe zarar vermez. 28. haftadan sonra doktor raporu ile binmenin ve 35.haftadan sonra hiçbir şekilde binemememizin tek sebebi olası bir erken doğum durumunda hastaneye ulşamanın uçakta zor olmasıdır o kadar. içini rahat tut...
canım geçmiş olsun. ben 6 yıllık eşim 13 yıllık havacıyız, aktif uçucuyuz. 39 günlük bir kızım var. şunu kesinlikle söyleyebilirm: kaç haftalık olursa olsun hamile iken uçağa binmek ve x-ray den geçmek kesinlikle gebeliğe zarar vermez. 28. haftadan sonra doktor raporu ile binmenin ve 35.haftadan sonra hiçbir şekilde binemememizin tek sebebi olası bir erken doğum durumunda hastaneye ulşamanın uçakta zor olmasıdır o kadar. içini rahat tut...
teşekkürler sizden duymak iyi geldi.bişey itiraf edeyim; ben sağlık sektöründeyim aslında tıbben bu konuyla alakası olmadığını biliğim halde yinede sorguluyorum işte.neden,niye,niçin diye..hatta eşime bile kızıyorumdum neden binmeme izin verdi diye.sayenizde bu konuyu kapatıyorum:)