• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk 6 haftasında progesteron düşüşü

Esibella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
10
8
1
36
Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım. 5 haftalik şu anda. B hcg 48 saatte bir katlaniyor fakat progestronduzeyi ilk 10 çıktı ve düşüşte 7 5 şeklinde azaldı. Bu sırada kanama yok. Crinone jel 2×1kullanmaya devam ediyorum. Bu normal bir durum mudur. Kanama olmasa da progesteron değeri gebeliğin normal devam etmesi için önemli midir?

Tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım. 5 haftalik şu anda. B hcg 48 saatte bir katlaniyor fakat progestronduzeyi ilk 10 çıktı ve düşüşte 7 5 şeklinde azaldı. Bu sırada kanama yok. Crinone jel 2×1kullanmaya devam ediyorum. Bu normal bir durum mudur. Kanama olmasa da progesteron değeri gebeliğin normal devam etmesi için önemli midir?
Merhabalar : ultrasonografıde gebelık kesesı ( beraberınde yolk kesesı) izlendı ise beta hcg ve progesteron düzeylerıne bakmaya gerek yoktur. Destek tedavılerınıze devam etmenız yararlı olucaktır.Güzel bır gebelık gecırmenız dıleklerımle.

Back