S snnrcc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2025 7 1 1 25 Perşembe 09:42 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #1 Merhaba 4haftalık hamileyim ishalım var internet üzerinden araştırdım çok korktum yaşayan var mı bilgi verebilecek biri?
Merhaba 4haftalık hamileyim ishalım var internet üzerinden araştırdım çok korktum yaşayan var mı bilgi verebilecek biri?
itsmylife_ Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2015 2.463 6.460 358 Perşembe 09:46 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #2 Evet benim de hamilelik belirtim ishaldi korkacak bişey olduğunu sanmiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
S snnrcc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2025 7 1 1 25 Perşembe 09:47 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #3 itsmylife_ .!.: Evet benim de hamilelik belirtim ishaldi korkacak bişey olduğunu sanmiyorum Genişletmek için tıkla... İçime su serptiniz dış gebelik belirtisi yazınca korktum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
itsmylife_ .!.: Evet benim de hamilelik belirtim ishaldi korkacak bişey olduğunu sanmiyorum Genişletmek için tıkla... İçime su serptiniz dış gebelik belirtisi yazınca korktum
K karaca2024 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 340 293 18 Perşembe 09:59 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #4 merhabalar bende yaşadım ilk haftalrda bir de bu dönmde ck salgın var belkide o da etkilemiştir çok kötüyseniz boş serum takıyorlar destek acilde Olumlu oy 0 Olumsuz oy
merhabalar bende yaşadım ilk haftalrda bir de bu dönmde ck salgın var belkide o da etkilemiştir çok kötüyseniz boş serum takıyorlar destek acilde
S snnrcc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2025 7 1 1 25 Perşembe 10:11 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #5 karaca2024 .!.: merhabalar bende yaşadım ilk haftalrda bir de bu dönmde ck salgın var belkide o da etkilemiştir çok kötüyseniz boş serum takıyorlar destek acilde Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için dış gebelik belirtisi yazıyor da korkmuştum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
karaca2024 .!.: merhabalar bende yaşadım ilk haftalrda bir de bu dönmde ck salgın var belkide o da etkilemiştir çok kötüyseniz boş serum takıyorlar destek acilde Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için dış gebelik belirtisi yazıyor da korkmuştum
itsmylife_ Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2015 2.463 6.460 358 Perşembe 10:49 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #6 snnrcc .!.: İçime su serptiniz dış gebelik belirtisi yazınca korktum Genişletmek için tıkla... Yok yav internete bakarsan kanser belirtisi de olabilir gebeliğin başlarında bazısinda ishal bazısında kabız olur Olumlu oy 0 Olumsuz oy
snnrcc .!.: İçime su serptiniz dış gebelik belirtisi yazınca korktum Genişletmek için tıkla... Yok yav internete bakarsan kanser belirtisi de olabilir gebeliğin başlarında bazısinda ishal bazısında kabız olur
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 589 165 23 26 Perşembe 11:49 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #7 snnrcc .!.: Merhaba 4haftalık hamileyim ishalım var internet üzerinden araştırdım çok korktum yaşayan var mı bilgi verebilecek biri? Genişletmek için tıkla... Normal bir durum canım ben başından beri bir kabızlık bir ishal mahvoldum endişe etme. Sağlıkla gelsin bebeğin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
snnrcc .!.: Merhaba 4haftalık hamileyim ishalım var internet üzerinden araştırdım çok korktum yaşayan var mı bilgi verebilecek biri? Genişletmek için tıkla... Normal bir durum canım ben başından beri bir kabızlık bir ishal mahvoldum endişe etme. Sağlıkla gelsin bebeğin
S snnrcc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2025 7 1 1 25 Perşembe 14:35 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #8 senemsls .!.: Normal bir durum canım ben başından beri bir kabızlık bir ishal mahvoldum endişe etme. Sağlıkla gelsin bebeğin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sizinde inşallah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
senemsls .!.: Normal bir durum canım ben başından beri bir kabızlık bir ishal mahvoldum endişe etme. Sağlıkla gelsin bebeğin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sizinde inşallah
S snnrcc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2025 7 1 1 25 Perşembe 15:35 Konu Sahibi Konu Sahibi snnrcc #9 itsmylife_ .!.: Yok yav internete bakarsan kanser belirtisi de olabilir gebeliğin başlarında bazısinda ishal bazısında kabız olur Genişletmek için tıkla... Doğru Olumlu oy 0 Olumsuz oy
itsmylife_ .!.: Yok yav internete bakarsan kanser belirtisi de olabilir gebeliğin başlarında bazısinda ishal bazısında kabız olur Genişletmek için tıkla... Doğru