Gebeliğin ilk ayında kanaması olan varmı acaba?

Deliy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
106
28
48
33
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim bir kaç gündür kahve rengi akıntı geldi benden bugün ise daha sıvı kahve rengi geldi durumu yaşayan varmı?

Her kanama tehlikeli değildir diyemem ve doktora gidip muayene olmanızda fayda var, kanama alanı ne kadar, ne kaynaklı vs bunlar önemli

Kızlar ben 6 haftalık hamileyim bir kaç gündür kahve rengi akıntı geldi benden bugün ise daha sıvı kahve rengi geldi durumu yaşayan varmı?
Kanama lekelenme durumunda kesinlikle doktora gidin büyük ihtimalle progestan baslatir

Şu an seninle ayni haftalardayim bende korktum konu actim hatta banada ṣu anda cok az az kahve rengi geliyo hemen gittik ama hersey yolunda dedi ama igne progesteron ilaci yazdi ne olur ne olmaz umarim baṣimiza bir iş gelmez banada oluyo bu haftalarda dediler🫡

Benim açık kırmızı kanamam olmuştu ilk ay. Proluton iğne yaptırmıştı doktorum. 1-2 sefer de kahverengi akıntı olmuştu sonra geçti. İlk 3 ay progestan fitil kullandım.

Şu an seninle ayni haftalardayim bende korktum konu actim hatta banada ṣu anda cok az az kahve rengi geliyo hemen gittik ama hersey yolunda dedi ama igne progesteron ilaci yazdi ne olur ne olmaz umarim baṣimiza bir iş gelmez banada oluyo bu haftalarda dediler🫡
Geçmiş olsun cnm sana da bana da ebe birsey olmaz korkma diyor ama insan yinede tedirgin oluyor bana iğne demedi sadece ilaç verdi

Benim açık kırmızı kanamam olmuştu ilk ay. Proluton iğne yaptırmıştı doktorum. 1-2 sefer de kahverengi akıntı olmuştu sonra geçti. İlk 3 ay progestan fitil kullandım.
Bende şuan progestan kullanıyorum vajinal yoldan bakalım nasıl olucak

9 haftalık oldu her doktora gidişimde kahverengi lekelenmelerin olabilir açık kırmızıya dönmedikce telaslanma sakın diye uyarıyor

9 haftalık oldu her doktora gidişimde kahverengi lekelenmelerin olabilir açık kırmızıya dönmedikce telaslanma sakın diye uyarıyor
Benimde öyle kahve rengi geliyor rengi değişmedi hiç.çocuk olana kadar ayrı stres yaşadım şimdi böyle olunca da ap ayrı stres oldum ama biraz daha rahatlıyorum normal olduğunu duydukça

Back
X