Arkadaşlar merhaba aylar önceden tatil rezervasyonu yaptırmıştık uçakla gidip uçakla döneceğim havuza denize girmeyeceğim eşim çok yoğun çalışıyor ona eşlik edip atmosfer değişikliği yaşamış olurum ben de diye düşünüyordum. Beta değerlerim de düzenli ilerliyor ama doktorum biz kesinlikle önermiyoruz dedi. Hiçbir şey çocuğumdan kıymetli değil tabi ki ama ben dikkat edinildiği sürece bir problem olacağı zannetmiyorum
Arkadaşlar merhaba aylar önceden tatil rezervasyonu yaptırmıştık uçakla gidip uçakla döneceğim havuza denize girmeyeceğim eşim çok yoğun çalışıyor ona eşlik edip atmosfer değişikliği yaşamış olurum ben de diye düşünüyordum. Beta değerlerim de düzenli ilerliyor ama doktorum biz kesinlikle önermiyoruz dedi. Hiçbir şey çocuğumdan kıymetli değil tabi ki ama ben dikkat edinildiği sürece bir problem olacağı zannetmiyorum
8 haftalık hamilelikte tatile geldim şu an tatildeyim. Hamileliğimi öğrendiğimden beri doğru doktoru bulmak için 3 farklı doktora gitmiştim ve üçüne de tatil ve deniz olayını sormuştum. Çünkü benim de tatil rezervasyonum vardı. Üçü de tatile gitmemin ve denize girmemin asla bir sorun olmayacağını söylemişti. Denize girip çıktıktan sonra ıslak bikiniyle kalmamaya güneşin altında durmamaya ve bol su içmeye dikkat et demişlerdi sadece. Sizin daha öncesinde düşük öykünüz var diye öyle söylemişlerdir belki bilemiyorum. Yanlış da yönlendirmek istemem ama bana doktorların söylediği şeyler bu şekilde.
Canim gebeligin ilk ve son zamanlarinda izin verilmiyor basinctan dolayi dusuk olabilir diye ilk zamanlari dogum olabilir diye de son zamanlari
Ve cok enfeksiyon riski cok fazla bence tehlikeye atma
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. İlk 3 ay gebeliğin en riskli dönemidir. Genelde düşükler bu aylarda olur çünkü bebek rahme yerleşmeye çalışır. O sebeple ilk 3 ay çok ayakta kalmak uzun yola çıkmak bazen riskli görülebilir. Aynı zamanda deniz veya havuzdan enfeksiyon kapmak da bu süreçte sıkıntı yaratabilir. Çünkü ilaç kullanımının en riskli olduğu dönem de bu dönemdir. Ki bir de bir düşük öykünüz olduğu için doktorunuz ekstra dikkatli davranmanızı beklemiş olabilir. Ama bu giderseniz mutlaka düşük olur demek değil tabi ki yalnızca riskler dahilinde konuşmuştur ve doktor kesinlikle önermiyosa bi bildiği olabilir. Kendi adıma konuşayım beni takip eden doktorum böyle net bir karar verseydi riske atmazdım, gitmezdim. Ama isterseniz başka doktorlara da danışın