gebeligin ilk aylarinda iliskiden korkanlar

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Merhaba kizlar ilk gebeligimde ilişkiden kacinmiyordum dr girebilirsiniz demişti 8.haftada kalp atışı olmadı bebegimde kürtaj oldum. Acaba ilişkiden mi düşük yaptım diye çok üzüldüm dr senin yaptığın hicbir şeyden olmadı bebeğin sağlıksız olacaktı doğa buna izin vermedi dedi simdi yine hamileyim gecen hafta bebegimin kalp atışını duydum şükür ama hala korkuyorum ilişkiye girmekten ne ypacam nereye kadar korkucam hic bilmiyorum gerçekten sakıncası var mi bi bilen var mi ?

Canim bana doktorum ilk 12 hafta iliski yasak dedi.buyuk konusmayim ama 12 haftadan sonrada istemem ben.esime diyorum ben 1 sene iptalim nisanliligimiza donduk :D

bende yeni hamileyim en azindan üç ayim dolana kadar istemiyorum ne olur ne olmaz . üç aydan sonrada duruma göre bir risk olmassa :KK60:

Bizede doktor 12 hafta yasakladı ilişkiyi. Ama ben hamileliğim boyunca eşime yasak koymayı düşünüyorum :KK20: riske giremem beklesin biraz :KK5:

:oops::oops::oops:ben 7 haftalık hamileyim yaklaşık 3 hafta oldu öğreneli o günden beri ilişkiye girmedik ben hep korktum bişe olmasından ama bikerecik olduu başka da olmadı napim bende dayanamadım ama bida olmaz söz:-):-):-)

Back
X