Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar gebeliğin ilk aylarında kasık ve bel agrısı yasayan varmı?Benim su anda adetimin 5 günü ve adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum su andada çok farklı bi kasık ve bel agrılarım var bacagıma kadar vuruyor kızlar sizde erken dönemde böyle bişey yasadınızmı?:uhm:
Arkadaslar yardım, hesaplarıma göre adetimtam bir hafta sonra bugun acayip agrılar oldu bende... karnımda batmalar hafif dizime dogru inen bir ağrı ve kulagımda baloncuk gibi değişik bir sey oldu birde gogs ucları da hassaslastı.. sizce gebelik ihtimali var mı, umitlenebilirmiyim..
Arkadaslar yardım, hesaplarıma göre adetimtam bir hafta sonra bugun acayip agrılar oldu bende... karnımda batmalar hafif dizime dogru inen bir ağrı ve kulagımda baloncuk gibi değişik bir sey oldu birde gogs ucları da hassaslastı.. sizce gebelik ihtimali var mı, umitlenebilirmiyim..
canlarım gebeliğin her anı kasık ağrıları olur.ben 7. ayımdayım siz ağrıyı bana sorun.ilk aylarda rahim hızla kalınlaşıp büyüdüğünden o ağrılar çok normal.benim ilk zamanlar sanki 1 dk sonra adet olacakmışım gibi ağrırdı.bunlar çok normal.ama dayanamayacak kadar çoksa vakit kaybetmeden doktora gidin.Allah gönlünüze göre versin......:teytey: