gebeligin ilk aylarında kasık ve bel agrısı

elmarya

mucizem benimle
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
586
20
318
Ankara
Slm kızlar gebeliğin ilk aylarında kasık ve bel agrısı yasayan varmı?Benim su anda adetimin 5 günü ve adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum su andada çok farklı bi kasık ve bel agrılarım var bacagıma kadar vuruyor kızlar sizde erken dönemde böyle bişey yasadınızmı?:uhm:

Slm kızlar gebeliğin ilk aylarında kasık ve bel agrısı yasayan varmı?Benim su anda adetimin 5 günü ve adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum su andada çok farklı bi kasık ve bel agrılarım var bacagıma kadar vuruyor kızlar sizde erken dönemde böyle bişey yasadınızmı?:uhm:

Canım suan bende gebeyim Allah ıma cok sükür ve bende de ara ara bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor. özelliklede biraz ayakta kalınca hemen belim ağrıyor

canım bende hamileliğimin ilk zamanlarında kasıklarımda çok yanma oluyodu..belkide hamişsindir...yapsana bir test

canlarım gebeliğin her anı kasık ağrıları olur.ben 7. ayımdayım siz ağrıyı bana sorun.ilk aylarda rahim hızla kalınlaşıp büyüdüğünden o ağrılar çok normal.benim ilk zamanlar sanki 1 dk sonra adet olacakmışım gibi ağrırdı.bunlar çok normal.ama dayanamayacak kadar çoksa vakit kaybetmeden doktora gidin.Allah gönlünüze göre versin......:teytey:

benim de bel ağrım çok, kasık ağrım ona nazaran az olurdu. ama bi karın ağrım vardı ki sorma :) gece uyanıyordum; meğer olurmuş gaz ağrısı vs... sanırım vücut salgılanan progesterona uyum sağlamaya çalışıyor. doktorum çok normal dedi bunlara. bi de göğüslerim çok ağrıyor yeşil yeşil damarlandı. aslında tıpkı adet olacakmışım gibiydi o sıkıntılar.

benimde adet olmama 1 hafta kala kasıklarımda ağrı başlamıştı ve sanki her an olucakmışım gibiydi ama bir türlü olmadım 2 hafta sürdü ama beklemediğim için hiç hamile olabileceğim aklıma gelmedi kızkardeşim ısrar edince test yaptım ve hamile olduğum anlaşıldı ben sadece kasık ağrısı çektim birde arasıra ateş basması onun dışında göğüslerim şişti ama her adet dönemimdeki kadar ve ağrıda olmadı allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar bugün çok fazla iş yaptıgımdanmıdır nedir çok aşırı derecede kasık ve bel agrılarım oldu bacaklarım uyustu sonra wc ye bi gittim çok az su gibi kanama ama çok az bir iki damla su anda 2 defa geldi bende hamile oldugumu düşünüyorum çünkü adetimin 5 günü hala adet olmadım 2 gün önce de test yaptım negatif ama ben hissediyorum hamileyim yarın dr gidecem randevu aldım bu kanamadan çok korktum kızlar eger hamileysem düşük falan mı yasıyorum yoksa.böyle bişey yasadınızmı kızlar?

Arkadaslar yardım, hesaplarıma göre adetimtam bir hafta sonra bugun acayip agrılar oldu bende... karnımda batmalar hafif dizime dogru inen bir ağrı ve kulagımda baloncuk gibi değişik bir sey oldu birde gogs ucları da hassaslastı.. sizce gebelik ihtimali var mı, umitlenebilirmiyim..

Arkadaslar yardım, hesaplarıma göre adetimtam bir hafta sonra bugun acayip agrılar oldu bende... karnımda batmalar hafif dizime dogru inen bir ağrı ve kulagımda baloncuk gibi değişik bir sey oldu birde gogs ucları da hassaslastı.. sizce gebelik ihtimali var mı, umitlenebilirmiyim..

bence hic ümitlenme bende her ay böyle ümitleniyorum sonu hüsran o yüzden kendini olumsuza odaklaki eger hamile isen süpriz olsun fisfisfis

:teytey:mutluluk canım evet hamile olabilirsin benim de aynı senin gibi oldu su anda hamile oldugumu hissediyorum yarın dr gidecem o zaman belli olacak canım bence adetin geçtiyse test yap derim.a.s.

canlarım gebeliğin her anı kasık ağrıları olur.ben 7. ayımdayım siz ağrıyı bana sorun.ilk aylarda rahim hızla kalınlaşıp büyüdüğünden o ağrılar çok normal.benim ilk zamanlar sanki 1 dk sonra adet olacakmışım gibi ağrırdı.bunlar çok normal.ama dayanamayacak kadar çoksa vakit kaybetmeden doktora gidin.Allah gönlünüze göre versin......:teytey:

canım peki bende bugün kanama oldu su gibi ama azar azar arada bi geliyor adet olmadıgım kesin sen böyle kanama yasadınmı?:uhm:

ben 4,5 aylık hamileyim benim hiç böyle şikayetim olmadı ama kişiye göre değişebilir

bu zaten gebelik belirtisi amaa bu şwekilde olupta adet olanda varrr birazda psikolojik sanırım ama inşallah hamişsindirrr

ben varim,hamile kaldigim geceden itibaren asiri agrilarim oldu hatta acile bile gittim,doktor alttan bakti bi sorun yok sanci yapacak dedi ben hamile olabilirmiyim dedim hamile kalmissan bile 10 gun sonra rahme gelir o zaman belli olur dedi ama ben hamile kaldigimi biliyordum,adet gunum geldiginde cok az kanamam oldu ben acaba adetmi oluyorum dedim ama fazla degil hemen kesildi,gunum 2 gun gecti gittim kan tahlili yaptirdim hamileydim,ama o sancilar beni hic birakmadi vucudum cok hassasmis ve rahimin buyumesini hissediyormusum normalde hissedilmezmis bazen sancidan yatakta kaliyordum,hatta dogum sancim baslamista ablam kiz dogurcanmi ne diyordu bende yok be abla ben bunu 9 ay cektim dedim leke gelince anladimki doguruyorum(gerci doguramadim 25 saat sancidan sonra acilen sezeryan oldum)

çok yorulduğumda ve sabah yataktan kalkarken deli gibi ağrıyor kasıklarım. dinç uyanamıyorum bi türlü.

Kızlar merhaba bende adetimi bekliyordum kasık ve bel ağrım çok oldu adetim 2 gün geçti kan testi yaptırdım sonuç pozitif allah isteyen herkese nasip etsin inş

arkadaşlar benimde adetim 5 gün gecikti ama kasık ağrılarımda var bgn test yapcam inş hamileyimdir boşunada ümitlenmek istemiyorum:((:ecrin_bebek:

benimde adetim 5 gün gecikti test yaptırdım hem idrar hem kan ikisindede hamile çıktım ama kasıklarımda çok sancı var ara ara karnımada vuruyo tek bnde oluyo zannetmiştim ama sizleride görünce rahatladım açıkcası çnkü korkuyodum acaba bebeğime bişimi olcak die allahım hepimize gönlümüzce versin inşallah hayrlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin..:3:

kizlar hamile oldgumuzu ogrenmemiz gereken adet gecikmesi oldugu hafta az bir kan gelmesi normal tanidigim bir cok arkadas kanama gormus korkmayin

arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim 2-3 haftalık falan hamileymişim şu anda benimde kasık ağrım çok bu normal demi olabiliyo yani her gebelikde

Back
X