gebeligin ilk aylarinda kasinti olur mu ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
selam arkadaslar aslinda bu topiklere kafama takmama acisindan pek takilmiyorum aklima bebek gelmesin diye
bugunde kadar adetlerim bi kac kez gecikti ve sonra adet oldum tabi sonra hep umitlenmiyecem dedim ama yinede gecikme oldumu bir umit oluyor insanin icinde neyse saadete geleyim benim yine adetim gecikti bir kac gundur ve bugunlerde bi kasinti var bende tabi her belirtiyi hamilemiyim acabaya yordugum icin bunuda belirti olabilirmi diye dusundum internetten biraz baktim kasinti olabiliyormus ama son aylarda diyor e ben son aylarda degilim varsa eger ki INSALLAH vardir 5 haftalik filandir bebisim cizelgede yaptim deli gibi neyse iste hamile olupta ilk aylardan kasinan oldumu belirti olabilirmi ne dersiniz

Hamilelikte kaşınan ilk aylarda yani kimseyi duymadım.
Son aylarda olabiliyor.
İnşallah hamilesindir bazen hiçbir belirti olmayabiliyor canım sen bence garantile
Önce bir idrar testi sonrada kan testi yaptır kuzum
İkilemde kalmak çok kötü inşallah bebeğin seninledir

yok anam test yapmam daha once 10 gun filan da geciktigi oldu..
bosa gidiyo testler..
en iyisi beklemek varsa vardir zatende,
oyle merak ettimde bir sorayim dedim...
cizelgem nasil kiz yakismis mi dogum tarihine baksana nasil denk gelmis 11.12.13

Son düzenleme:

Yeniyıl çocugu sık biraz kendini tam 12 dedimi saat doğuruver yeni yıl bebeişimiz olsun.
3 liralık test yavru ya boşa gitse ne olur.
Ay benim bir kez 12 gün geçti bende cesaret edip yapamamıştım.
12. gün hastaneye gittik eşimle ama eşim oldu bu sefer diye emin gittim muayne test derken gebe değilmişim meğer eve geldim regli oldum bukadar olur yani
Anlıyorum seni ya yoksa diye korkup yapmıyorsun değilmi?
İnşallah anneciğine sürpriz yapmıştır ceee eee der size ultrasondan

Benim kaşıntım olmuştu ama adet geçtikten 2-3 hafta sonra.Yani 9-10.haftalarda falan.Zaten belirtiler hep adet geçtikten sonra 6-7.haftada belirginleşiyor.Ondan öncesini ayırt etmen için sadece vücudunu çok incelemen gerekir.Yani bende öyle olmuştu.

benimde adetim gecikti ve benimde kaşıntım var ama beim normaldede adet olmama yakın olur o yüzden bilemiyorum... inşallah hamilesindir...:)))

benim olmuştu ilk hamileliğimde.. bende havadandır ne bilim yediğim bişeydendir diye düşünmüştüm..birde kokulara aşırı derecede hassastım.. buzdolabın içindeki tüketim günü geçmiş peynirin kokusu öyle fenaydıki..gidip gidip kusuyordum..mutfağa giremez olmuştum.. yumurta yediğim zaman allerjim oluyordu..bebeğim ne hikmetse yumurtayı bi sevememişti ..

sende kokulara karşı bi hassasiyetin var mı? çok fazla üşüme elin ayağın buz kesmiş gibimi?

inşallah hamilesindir canım.. iyi düşün iyi olsun

adetim daha 2-3 gun gecikti :26:tessekurler cevap icin
benimde adetim gecikti ve benimde kaşıntım var ama beim normaldede adet olmama yakın olur o yüzden bilemiyorum... inşallah hamilesindir...:)))
INSALLAH sende hamilesindir canim.. yok bende kasinti olmaz adetten oncede bir umut iste tessekurler

tessekurler canim INSALLAH..
kokuya hassasiyetim yok gibi ya bilmiyorum daha oncede bi 10 gun gecikmisti adetim o yuzden gecikmesine sasirmiyorumda iste boyle kasinti felan olunca insan acaba diyor herseyde

bu sefer olur inşallah hamilesindir 2 gün geçmiş sen yazalı yaptırdın mı test falan

hamile degilim kizlar regl oldum..
demekki gebeligin ilk aylarinda kasinti olmazmis..
sanirim uyuz oldum

canım zaten kendin cevap bulmuşsun ama son aylarda kaşıntı dedikleri şundandır zaten aklında bulunsun inşallah hamile kalırsan özellikle ebatca büyüyen yerlerin de göbeğin göğsün vb kaşıntı olursa kork çünkü bu çatlaklar oluşacak demektir bende öyle oldu

olacak inşallah biraz daha zamanı var demek ki biraz daha sabır Allah kısa zamanda nasip etsin
AMIN INSALLAH sagol canim benim

ya ben anne olayimda catlaklar felan hic umrumda degil isterse 100 kilo olayim yeterki saglikli hayirli bir evladim olsun

tabiki inşallah olursun canım.Ama her olmadığında kendini teselli edicek bişeyler bul.Hala eski kıyafetlerimi giyebilicem,çatlaksız olıcam,göğüslerim sarmıcak,kilo almıcam diyeşaka bi tarafa canım benim sadece rahatlatmak istedim nasıl bir duygu olduğunu bilirim.
evlendiğim gün başladım bebek istemeye eşim milli güreşçi sürekli kamplarda yalnızlığım dinsin istedim.İlk ay yumurtlama diye bişey bile bilmiyorduk her gün yapıp ertesi gün test yaptırırdık.Sonra öğrendik bu kez de yumurtlamanın ya öncesi ya sonrası eşim yanımda oldu,neyse en son hamile kaldığım ay dularla kavuştuk bebeğimize sevgi tohumu ektik adeta.4.ayda ise hamile kaldım.ama zor bi süreç kalması da kaldıktan sonra 9 ay beklemesi de doğduktan sonra büyütmesi de,Allah anne adayı olmayak isteyenlere de anne adaylarına da annelere de hepsine sabır versin onların yar ve yardımcısı olsun inşallah

malesef o tesselillerde beni avutmaz cunku istesemde kilo alamiyorum
tessekur ederim destegin icin sabrin sonu selamet INSALLAH...
AMINNNNNN..

Arkadaşlar ben tahlil yaptirdim 0.98 cıktı sizce ben hamişmiyim bende çok belirti var temsila göbek ve bel bölgemde çok agri oluyor. Ne olur yardim edin birde kaşintilarim başladi

Canim ben suan 4 5 haftalik hamileyim dun ogrendim hamis oldugumu ve benimde karnimda kasinti oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…