Gebeliğin ilk aylarında uçak yolculuğu yapılır mi

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Canlar 18 Şubat'ta uçağa binerek seyahat edicem süresi 1 saat şimdi 7+3 deyim inşallah o zaman 11 haftalık falan oluyorum şükür kanama hiç olmadı ama sarı akintim oluyor hep doktor önlem amaçlı progestan vermişti kullanıyorum 2 hafta sonra doktora gidicem ona da sorucam ama benim gibi ilk aylarda yolculuk yapan oldu mu çok korkuyorum

Genelde ilk üc ay önermiyorlar önlem amacli ama zaten 11.haftada olacakmissin ve 1 saat ucuşta birsey olmaz merak etme .. x-raylardan gecmemek icin doktorundan hamile olduguna dair belge istemeyi unutma sorun cikartmiyorlar ama elinde belgen olsun..
Bu arada akintilar normal progestan kullandigin icin akintin sari oluyordur .. Yoksa beyaz akintin olur ;)

Genelde ilk üc ay önermiyorlar önlem amacli ama zaten 11.haftada olacakmissin ve 1 saat ucuşta birsey olmaz merak etme .. x-raylardan gecmemek icin doktorundan hamile olduguna dair belge istemeyi unutma sorun cikartmiyorlar ama elinde belgen olsun..
Bu arada akintilar normal progestan kullandigin icin akintin sari oluyordur .. Yoksa beyaz akintin olur :KK66:
Evet arada kullanmıyorum unutuyorum yoğun su gibi beyaz görüyorum sanırım ondan canım evet o belgeyi alicam insallah sorun olmaz bişey olmaz ya ablam da hemşire beni çağırıyor illa gel 10 haftayı geçmiş oluyorsun bişey olmaz falan diyor

Ben yaptım, 4 saatlik bir yolculuktu.
Zaten uçak yolcuğulu 7.aydan sonra önerilmiyor kasılmaları tetikleyebileceği için.
Bunun dışında sorun yok.

Ben yaptım, 4 saatlik bir yolculuktu.
Zaten uçak yolcuğulu 7.aydan sonra önerilmiyor kasılmaları tetikleyebileceği için.
Bunun dışında sorun yok.
Sağol canım ben çok küçük diye korkuyorum o kadar inşallah sorun çıkmaz

Sağol canım ben çok küçük diye korkuyorum o kadar inşallah sorun çıkmaz
Ben 7 haftalıkken yaptım hemde.
Uzun ve yorucu bir tatile çıktım, günde 12 km ye yakın yürüyordum.
Dediğiniz gibi progestan verildi ama içtiğimde baş dönmesi, mide bulantısı yapıyor diye onu da doktoruma danışıp bıraktım.
Hamilelikte en önemli şey rahatlık.
Sizin kafanız rahat olacak, gerisi kolay.
Şöyle yapsam bir şey olur mu diye korkarak yaşamayın.
Bu gibi şeyler sizin elinizde değil, elbette kendinizi çok zorlamayın ve yormayın.
Ama hamilesiniz, hasta değilsiniz.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Ben 7 haftalıkken yaptım hemde.
Uzun ve yorucu bir tatile çıktım, günde 12 km ye yakın yürüyordum.
Dediğiniz gibi progestan verildi ama içtiğimde baş dönmesi, mide bulantısı yapıyor diye onu da doktoruma danışıp bıraktım.
Hamilelikte en önemli şey rahatlık.
Sizin kafanız rahat olacak, gerisi kolay.
Şöyle yapsam bir şey olur mu diye korkarak yaşamayın.
Bu gibi şeyler sizin elinizde değil, elbette kendinizi çok zorlamayın ve yormayın.
Ama hamilesiniz, hasta değilsiniz.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Sağol canım Allah razı olsun içim rahatladı biraz teşekkür ederim :)

Evet arada kullanmıyorum unutuyorum yoğun su gibi beyaz görüyorum sanırım ondan canım evet o belgeyi alicam insallah sorun olmaz bişey olmaz ya ablam da hemşire beni çağırıyor illa gel 10 haftayı geçmiş oluyorsun bişey olmaz falan diyor
Korkma aklinada kötü düsünce getirme ben gecen hafta ucakla yolculuk yaptim iki hafta sonra gidis gelis yapacagim tekrar ;)

Korkma aklinada kötü düsünce getirme ben gecen hafta ucakla yolculuk yaptim iki hafta sonra gidis gelis yapacagim tekrar :KK66:
Bende gidip bir hafta sonra dönüş yapıcam Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah

Ben hamile oldugumu bilmeden aktarmali olarak 2 defa uctum.
Uctuktan 1 gun sonra 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.
Bir sorun olmadi.

Canlar 18 Şubat'ta uçağa binerek seyahat edicem süresi 1 saat şimdi 7+3 deyim inşallah o zaman 11 haftalık falan oluyorum şükür kanama hiç olmadı ama sarı akintim oluyor hep doktor önlem amaçlı progestan vermişti kullanıyorum 2 hafta sonra doktora gidicem ona da sorucam ama benim gibi ilk aylarda yolculuk yapan oldu mu çok korkuyorum
Canım 30. Haftandayım ve bugüne kadar çok seyehat ettim. Uçak gemi araba vs. Yaklaşıl 5 saatlik uçuşum bile oldu. Sadece stres olma kötü düşünme.

ben 7. haftadayken 9 günlük yurtdışı tatiline gittim,hamilelik öncesinden plan yapmıştık. o haftalarda düşük tehlikem vardı gitmeden bi gün önce doktora gittim tehlike kalkmış ama progestan içmeye devam et,gelince bırak dedi.tatil boyunca 5 kez uçağa, 1 kez hızlı trene bindim.tabi arabaya ve otobüse bindiklerimi söylemiyorum bile. bunun yanındada çok fazla yürüdüm.son iki gün kasıklarımda ağrı oldu çok korktum.9. haftadayım dün doktora gittim kesenin yanında kanama olmuş dedi,1 iğne verdi ve progestanı bırakma dedi.1 hafta istirahat aldım dinleniyorum şimdi. benim uçaktan dolayı deilde çok fazla yürümeden dolayı ağrım oldu. sen doktorun ne diyorsa ona göre davran. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Back
X