Gebeliğin ilk dönemi göğüs ağrısı

nexsxemi istiyorum

ben artık anneyim
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
154
1
96
43
Diğer
arkadaşlar biliyorum çok paniğim ama elimde değil.bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. ben 5+4 haftalık gebeyim daha keseyi görmeye gitmedim. bhcg normal katlanıyor göğüslerim bugüne kadar çok ağrıyordu ama bugün ağrımadığını fark ettim bu normalmi acaba.yoksa gebelik geriliyormu. bu durumu yaşayanlar varmı

yok canım hiç korkma önceleri öğle oluyor bende senin gibi bugün niye belirtim yok diye diye kendi kendimi yedim gittik neyse kese var bebek var şimdi 5 şubat kalp atışı bu gün niye belirtim yok annemin eşimin başının etini yiyorum her halde elimize alıncaya kadar biz böyle pranoyak halde dolaşacağız yani her gün olacak diye bi şey yok güzelim

Olabılıyor tatlım hıc onlara takılma bak bende 7 haftaya gırdıgımı sanıyordum dr farklı hesapladı 5+1 gunluk hamısmısım ıkı kese gorundu 9 subata da tekrar gıdecem kalp atısları ıcın dıyecegım sukı benım bazen cok agrıyor bazen agrı yok ama uzerlerıne yatamaıyorum takılma onlara

herkese merhaba yeni katıldım aranıza...:) benimde 3 haftalıktır diye hesaplıyorum ama bakalım doktor ne diycek 20 şubatta randevumuz var.Tüpbebek yaptırmıştık bizde şu sıralar mutluluktan ayaklarım yere değmiyor yüce rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.göğüslerim şişti dokunamıyorum bile acaba 9 ay boyunca bu ağrıylamı yaşıycağız..:(

bende 23 haftalık hamıleyım gögüs agrılarım baslarda cok vardı ama suan hiç yok bende hıc gecmıcek gıbı zannedıyodum ama gectı sizinde gecer belkıde gecmıs olsun

herkesin aynı olucak die bişi yok
herkesin vücudu qebeliğe farklı tepkiler veriyor..
benimde ilk zamnalar her qün ağrım olmuyordu
telaşlanıcak bi durum yok
zamanla ağrıların çoğalır.. artık o kadar rahatsız olursun ki ..
ağırmasın yeter die düşünmeye başlarsın meraklanma kaydirigubbakcemile3

Back
X