Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar bu ay adetım gecıktı test yaptım pozıtıf cıktı ama henüz doktora gıtmedım ve sancılarım var kasıgımda bu normal mi aynı durumu yaşıyan varmı
Korkuyor ınsan bu durumda gıdemıyor yarın sağlık ocagında kan testı yaptırıcam ondan sınra gıdıcem artıkDoktor takibinde ol dış gebelikte aşırı ağrı olur ama illa dış olacak diye bişey yok moralini bozmuş gibi olmıyım.
Normal mi yanı teşekkür ederimSağ kasık agrısı oluyordu bende
Benım test baya belli hemen çıktı yapınca sızede hayırlı olsunBenimde aynı şekilde kasik batmalari oluyor arasira. Karın ağrısı. Evdeki idrar testi silik ikinci çizgi ama ağrılar normaldir diye düşünüyorum
Korkuyor ınsan bu durumda gıdemıyor yarın sağlık ocagında kan testı yaptırıcam ondan sınra gıdıcem artık
[/QUOTE
Normal canım agrılar dun gıttım sag kasık agrısı vardı bende belirti olarak sadece 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim keseyi gorduk 2 hafta sonra tekrar gıdıcem kalp atısı için.Normal mi yanı teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım şu zor günlerde mucıze işte allahım sag salım kucagına almayı nasıp etsınNormal canım agrılar dun gıttım sag kasık agrısı vardı bende belirti olarak sadece 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim keseyi gorduk 2 hafta sonra tekrar gıdıcem kalp atısı için.
Evet canım ya hiç beklemiyordumHayırlı olsun canım şu zor günlerde mucıze işte allahım sag salım kucagına almayı nasıp etsın![]()
amin peki doktora gıdıyormusun ben korkuyorum vurısten dolayı gıtmeye ne kadar hijyen bılmıyorumEvet canım ya hiç beklemiyordumAllah isteyen herkese saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah
![]()
Evet dun gittim emin olmak için keseyi gördük gittiğim hastane cok tedbirliydi canım eşimde çok pimpirikli bu zamanda kolay değil simdilik disarı cıkmıcam olmadı duruma göre 3 hafta sonra gıderim kalp atışı için bakıcam yani.amin peki doktora gıdıyormusun ben korkuyorum vurısten dolayı gıtmeye ne kadar hijyen bılmıyorum