Gebeliğin ilk hafları

Aynen son adet tarihine gore hesaplaniyor 😊benim son adete göre 5+2 ydi doktor 5 haftalık demişti. Ben en son baktirdigimda 770 çıkmıştı beta cuma günüydü kontrole salı gitmişti 4 gün sonra yani
inşallah benimde gözükür. vajinal ultrosona bulaşmadan halletmek istiyorum :)

teşekkür ederimsağ olun sizinde . aslında ben vajinal ultrasonda cok kararsızım hatta konu actım. arkadaslar yardımcı oldu ama hala kararsızım. bir an önve gözüksünde istiyorum ama vajinalda istemiyorum bakalım artık
Yani drdan Dr değişiyor bu ama benim Dr yapmadı vajinal hamilesin şuan çok yeni vajinal yapamam dedi

Normal canım agrılar dun gıttım sag kasık agrısı vardı bende belirti olarak sadece 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim keseyi gorduk 2 hafta sonra tekrar gıdıcem kalp atısı için.
Inşallah sağlıklan kalp atışını duyarsın inanki yazilari okuyup ağlıyorum hep gecmişimi hatirlıyorum cok agrili kanamalı ama insallah hepsi geride kaldi duygularimi nasil tarif edecegimi bilmiyorum 11. Yilima girdim artik bebegimi sabirlan kucagima alacagim gùnù bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sende sabırlı ol inşallah sende bi gun tekmeli gunlere uyanacaksin🥰😘

Back
X