• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftaları beyaz akıntının kesilmesi

thelovespring

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
273
358
18
27
Kızlar 7 8 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruz 🤗 bu ay bende ilk defa olan birşey oldu
yumurtamadan sonra ilk defa beyaz akıntım gelmiyor.. bu hamilelik belirtisi olabilir mi sizde de oldu mu ?

Kızlar 7 8 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruz 🤗 bu ay bende ilk defa olan birşey oldu
yumurtamadan sonra ilk defa beyaz akıntım gelmiyor.. bu hamilelik belirtisi olabilir mi sizde de oldu mu ?
Beyaz seffaf akinti hamilelikte de geliyor benim hala, herkesin bedeni farklıdır tabi.
Allah gonlunuze gore versin🌸

Benim adet öncesi olan beyaz akıntım hamile olduğum ay da gelmişti

Bildigim kadariyla hamilelikte akinti yogun sekilde gelir yani normalinden fazla ya seffaf renkte olur yada hafif sarimsi renkte

Benim tam tersine daha da artmıştı. Hatta yumurtlama dönemindeki gibi uzayan şeffaf akıntım sürmüştü

Evet kasıklarımda ağrı var belimdede az bi sızı hissediyorum
Beyaz akıntım gelmeye başladı 2 gündür.. artık nasibimde varsa gebeyimdir inşallah:)

Back
X