Gebeligin ilk haftalari gogus agri ve sizim azaldi

peLincikk

🌈🌸
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
707
267
73
Kizlar merhaba bir onceki gebeligim bebegin kalp atiminin durmasi nedeniyle sonlanmisti.
simdi tekrar hamileyim ancak gogus hassasiyetim kayboldu bi hafta onceki aci hatta hic yok gibi bu sekilde degisiklik yasayan ve bebeginde sorun olmayan warmi benim digerindede gogus agrim dinmisti bundada boyle mi olacak die panik halindeyim simdiden tesekkurler

benimde 6. Haftamda goguslerimin agrisi gecmisti daha once bende bebegimi kaybettigim icin hemen doktora gittim ama normal oldugunu bunun bebekle alakasi olmadigini soyledi simdi cok sukur 4 ayimizi bitirdik :) icini rahat tut Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ...

Ayy canim gercektenmi insallah oyledir digerinde agri gecince bebek gitti diye cok tedirginim suan umarim senin dedigin gibidir.
insallah sende saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin tesekkur ederim

Amin canim Saolasin. Ben 2 bebegimide kalp durmasi sonucu kaybettigim icin biraz pipirikliyim ve seni cok iyi anliyorum. Sana tavsiyem evde kullanabilecegin fetal doppler cihazlari var onlardan al ben aldim :) icime korku girdiginde hemen dinliyorum rahatliyorum :anneadayı:

Daha kalp atimi duymadim haftaya kontrolum insallah ozaman duyucam cok kucuk daha 5. Haftaya bugun girdik sen sahane cozum bulmussun

Kizlar merhaba bir onceki gebeligim bebegin kalp atiminin durmasi nedeniyle sonlanmisti.
simdi tekrar hamileyim ancak gogus hassasiyetim kayboldu bi hafta onceki aci hatta hic yok gibi bu sekilde degisiklik yasayan ve bebeginde sorun olmayan warmi benim digerindede gogus agrim dinmisti bundada boyle mi olacak die panik halindeyim simdiden tesekkurler
kızlar bu hamilelik takvimi nereden yapılıyor banada söyler misiniz :anneadayı::KK68:

Bizim yorumlar altindaki hamilelik takwimi kismina gir otomatik profile yonlendiriyor zaten oraya tahmini dogum tarihini yazip olusturabilirsin

canim merhaa bende 6 hft hamileyim kese gorundu ama kalp atisi henuz yok gecen martta bos gebelikten kurtaj oldm smdi tirsiyorum tabiki benmde kasikta arada bi agridan baska hic bi belirtm yok hamile dgilmisimbgibi aama bende arastrdm bizm gbi olan cok endise etmiyorum artk bakalm allahtan umid kesilmez :)

canim merhaa bende 6 hft hamileyim kese gorundu ama kalp atisi henuz yok gecen martta bos gebelikten kurtaj oldm smdi tirsiyorum tabiki benmde kasikta arada bi agridan baska hic bi belirtm yok hamile dgilmisimbgibi aama bende arastrdm bizm gbi olan cok endise etmiyorum artk bakalm allahtan umid kesilmez :)
Hayirlisi olsun bende mart ayinda kurtaj oldum nisanda hamile kaldim cok hizliyiz masallah :)
Ama sonu iyi olsun tabi bebek gidicegi zaman belirtiler azaliyormus diye seyler okumustum we digerinde gercekten oyle oldu herseyide merak edip bakmamak lazim bidahaki kontrolum tam 1 ay sonra bi sikayetim olmazsa o gun gittigimde kotu bisey duyucan diye odum kopuyor
seninde gogus agrn yokmu benimki arada geri geliyo ama ilk gunlrdeki gibi degil

Hayirlisi olsun bende mart ayinda kurtaj oldum nisanda hamile kaldim cok hizliyiz masallah :)
Ama sonu iyi olsun tabi bebek gidicegi zaman belirtiler azaliyormus diye seyler okumustum we digerinde gercekten oyle oldu herseyide merak edip bakmamak lazim bidahaki kontrolum tam 1 ay sonra bi sikayetim olmazsa o gun gittigimde kotu bisey duyucan diye odum kopuyor
seninde gogus agrn yokmu benimki arada geri geliyo ama ilk gunlrdeki gibi degil

Iste sadece uclari dokununca aciyor normalde dokunmasan bile sallannca acirdi smdi yok benm rand 18 nde bakalm ne dicek doktor senn kacnda randevun

Ohooo benim 1 ay war bi sorun olmazsa gelmene gerek yok dedi
aynen kendi kendime zipliyorm aciyomu diye deneme :)) hay Allahim ya gulermisin aglarmisin

Ohooo benim 1 ay war bi sorun olmazsa gelmene gerek yok dedi
aynen kendi kendime zipliyorm aciyomu diye deneme :)) hay Allahim ya gulermisin aglarmisin
Merhaba biraz bilgi verir misiniz bir sorun oldu mi ben de 6. Haftadayım bu sabah göğüs acım resmen gitti kontrolüm haftaya cok korkuyorum benim de ilki kalp durmasıydı :(

benimde 6. Haftamda goguslerimin agrisi gecmisti daha once bende bebegimi kaybettigim icin hemen doktora gittim ama normal oldugunu bunun bebekle alakasi olmadigini soyledi simdi cok sukur 4 ayimizi bitirdik :) icini rahat tut Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ...
Merhaba biraz bilgi verir misiniz ben de 6. Haftadayım bu sabah göğüs acım resmen gitti kontrolüm haftaya cok korkuyorum benim ilki kalp durmasıydı :KK43: sonra Ağrı'lar geri geldi mi geldiyse ne Zaman geldi nolur cevap verir misiniz cok korkuyorum

Merhaba biraz bilgi verir misiniz ben de 6. Haftadayım bu sabah göğüs acım resmen gitti kontrolüm haftaya cok korkuyorum benim ilki kalp durmasıydı :KK43: sonra Ağrı'lar geri geldi mi geldiyse ne Zaman geldi nolur cevap verir misiniz cok korkuyorum
Merhaba kızlar benimde belirtileri azaldı korkuyorum ne durumdasınız

Back
X