kızlar bu hamilelik takvimi nereden yapılıyor banada söyler misinizKizlar merhaba bir onceki gebeligim bebegin kalp atiminin durmasi nedeniyle sonlanmisti.
simdi tekrar hamileyim ancak gogus hassasiyetim kayboldu bi hafta onceki aci hatta hic yok gibi bu sekilde degisiklik yasayan ve bebeginde sorun olmayan warmi benim digerindede gogus agrim dinmisti bundada boyle mi olacak die panik halindeyim simdiden tesekkurler
canim merhaa bende 6 hft hamileyim kese gorundu ama kalp atisi henuz yok gecen martta bos gebelikten kurtaj oldm smdi tirsiyorum tabiki benmde kasikta arada bi agridan baska hic bi belirtm yok hamile dgilmisimbgibi aama bende arastrdm bizm gbi olan cok endise etmiyorum artk bakalm allahtan umid kesilmez :)Kizlar merhaba bir onceki gebeligim bebegin kalp atiminin durmasi nedeniyle sonlanmisti.
simdi tekrar hamileyim ancak gogus hassasiyetim kayboldu bi hafta onceki aci hatta hic yok gibi bu sekilde degisiklik yasayan ve bebeginde sorun olmayan warmi benim digerindede gogus agrim dinmisti bundada boyle mi olacak die panik halindeyim simdiden tesekkurler
Hayirlisi olsun bende mart ayinda kurtaj oldum nisanda hamile kaldim cok hizliyiz masallah :)canim merhaa bende 6 hft hamileyim kese gorundu ama kalp atisi henuz yok gecen martta bos gebelikten kurtaj oldm smdi tirsiyorum tabiki benmde kasikta arada bi agridan baska hic bi belirtm yok hamile dgilmisimbgibi aama bende arastrdm bizm gbi olan cok endise etmiyorum artk bakalm allahtan umid kesilmez :)
Hayirlisi olsun bende mart ayinda kurtaj oldum nisanda hamile kaldim cok hizliyiz masallah :)
Ama sonu iyi olsun tabi bebek gidicegi zaman belirtiler azaliyormus diye seyler okumustum we digerinde gercekten oyle oldu herseyide merak edip bakmamak lazim bidahaki kontrolum tam 1 ay sonra bi sikayetim olmazsa o gun gittigimde kotu bisey duyucan diye odum kopuyor
seninde gogus agrn yokmu benimki arada geri geliyo ama ilk gunlrdeki gibi degil
Merhaba biraz bilgi verir misiniz bir sorun oldu mi ben de 6. Haftadayım bu sabah göğüs acım resmen gitti kontrolüm haftaya cok korkuyorum benim de ilki kalp durmasıydıOhooo benim 1 ay war bi sorun olmazsa gelmene gerek yok dedi
aynen kendi kendime zipliyorm aciyomu diye deneme :)) hay Allahim ya gulermisin aglarmisin
Merhaba biraz bilgi verir misiniz bir sorun oldu mi ben de 6. Haftadayım bu sabah göğüs acım resmen gitti kontrolüm haftaya cok korkuyorum benim ilki kalp durmasıydıBenim agrim da 7. Haftada gecti, dert etme bisey yoktur
Merhaba biraz bilgi verir misiniz ben de 6. Haftadayım bu sabah göğüs acım resmen gitti kontrolüm haftaya cok korkuyorum benim ilki kalp durmasıydıbenimde 6. Haftamda goguslerimin agrisi gecmisti daha once bende bebegimi kaybettigim icin hemen doktora gittim ama normal oldugunu bunun bebekle alakasi olmadigini soyledi simdi cok sukur 4 ayimizi bitirdik :) icini rahat tut Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ...
Merhaba kızlar benimde belirtileri azaldı korkuyorum ne durumdasınızMerhaba biraz bilgi verir misiniz ben de 6. Haftadayım bu sabah göğüs acım resmen gitti kontrolüm haftaya cok korkuyorum benim ilki kalp durmasıydısonra Ağrı'lar geri geldi mi geldiyse ne Zaman geldi nolur cevap verir misiniz cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?