R rma_rma Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2016 639 234 53 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #1 kizlar bugun sabahtan beri bembeyaz akintim var sumuksu degil.katida deil .normalde adet oncesi cogalirdi.simdi.neden fazla anlamadim
kizlar bugun sabahtan beri bembeyaz akintim var sumuksu degil.katida deil .normalde adet oncesi cogalirdi.simdi.neden fazla anlamadim
Feralp PRENS'im geliyor.. Kayıtlı Üye 1 Kasım 2016 1.232 518 38 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #2 rma_rma .!.: kizlar bugun sabahtan beri bembeyaz akintim var sumuksu degil.katida deil .normalde adet oncesi cogalirdi.simdi.neden fazla anlamadim Genişletmek için tıkla... gebelik de akıntı çok normal ben günde en az 10 tane günlük ped değiştriyorum meraklnma cnm
rma_rma .!.: kizlar bugun sabahtan beri bembeyaz akintim var sumuksu degil.katida deil .normalde adet oncesi cogalirdi.simdi.neden fazla anlamadim Genişletmek için tıkla... gebelik de akıntı çok normal ben günde en az 10 tane günlük ped değiştriyorum meraklnma cnm
M Mismommy Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2016 5.330 6.941 148 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #3 rma_rma .!.: kizlar bugun sabahtan beri bembeyaz akintim var sumuksu degil.katida deil .normalde adet oncesi cogalirdi.simdi.neden fazla anlamadim Genişletmek için tıkla... Hormonlardan dolayi akinti olmasi normal. Beyaz kokusuz olmasi normal.
rma_rma .!.: kizlar bugun sabahtan beri bembeyaz akintim var sumuksu degil.katida deil .normalde adet oncesi cogalirdi.simdi.neden fazla anlamadim Genişletmek için tıkla... Hormonlardan dolayi akinti olmasi normal. Beyaz kokusuz olmasi normal.
R rma_rma Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2016 639 234 53 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #4 bufe .!.: gebelik de akıntı çok normal ben günde en az 10 tane günlük ped değiştriyorum meraklnma cnm Genişletmek için tıkla... beyaz olmasi normalmi peki.
bufe .!.: gebelik de akıntı çok normal ben günde en az 10 tane günlük ped değiştriyorum meraklnma cnm Genişletmek için tıkla... beyaz olmasi normalmi peki.
R rma_rma Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2016 639 234 53 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #5 Mismommy .!.: Hormonlardan dolayi akinti olmasi normal. Beyaz kokusuz olmasi normal. Genişletmek için tıkla... hmm tesekkur ederim her seyden nem kapar oldum
Mismommy .!.: Hormonlardan dolayi akinti olmasi normal. Beyaz kokusuz olmasi normal. Genişletmek için tıkla... hmm tesekkur ederim her seyden nem kapar oldum
Feralp PRENS'im geliyor.. Kayıtlı Üye 1 Kasım 2016 1.232 518 38 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #6 rma_rma .!.: beyaz olmasi normalmi peki. Genişletmek için tıkla... normal tabi bazen hafif sarı da geliyor ama ben etrafımdakilere de sordum doktora da akıntı normal ona yapılacak bişey yok dedi
rma_rma .!.: beyaz olmasi normalmi peki. Genişletmek için tıkla... normal tabi bazen hafif sarı da geliyor ama ben etrafımdakilere de sordum doktora da akıntı normal ona yapılacak bişey yok dedi
M Mismommy Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2016 5.330 6.941 148 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #7 Akinti hep olacak . Kokulu mu yesil mi puturlumu. Onu zamanla ayirirsiniz zaten. O zaman drunuza soylersiniz. Hamilelikte mantar cok oluyor. Dikkat edin
Akinti hep olacak . Kokulu mu yesil mi puturlumu. Onu zamanla ayirirsiniz zaten. O zaman drunuza soylersiniz. Hamilelikte mantar cok oluyor. Dikkat edin
R rma_rma Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mart 2016 639 234 53 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #8 bufe .!.: normal tabi bazen hafif sarı da geliyor ama ben etrafımdakilere de sordum doktora da akıntı normal ona yapılacak bişey yok dedi Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim
bufe .!.: normal tabi bazen hafif sarı da geliyor ama ben etrafımdakilere de sordum doktora da akıntı normal ona yapılacak bişey yok dedi Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim
Feralp PRENS'im geliyor.. Kayıtlı Üye 1 Kasım 2016 1.232 518 38 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #9 rma_rma .!.: tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... rica ederimm
ask11 kuş ölür, sen uçuşunu hatırla... Kayıtlı Üye 11 Şubat 2016 367 235 103 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #10 beyaz kokusuz olması normal gebeliğin sonuna kadar devam eder..
muray19 Poyraz Alp'immm :) Rabbim sen bütün melekleri koru Kayıtlı Üye 23 Haziran 2016 1.414 767 43 35 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #11 canım akıntı çok normal yani normalmiş benim sarı akıntım oluyo o bile normalmiş çünkü daha yeni idrar tahlili ve kültürü yaptırdım normal çıktı
canım akıntı çok normal yani normalmiş benim sarı akıntım oluyo o bile normalmiş çünkü daha yeni idrar tahlili ve kültürü yaptırdım normal çıktı
Rizeli-53 önce vatan sonra sevdam ... Kayıtlı Üye 26 Ekim 2016 7.212 4.182 103 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #12 Sadece başında değil Can'ım sonuna kadar akıntı oluyor. Enfeksiyona dikkat et. Enfeksiyon olduğunda aşırı artıyo
Sadece başında değil Can'ım sonuna kadar akıntı oluyor. Enfeksiyona dikkat et. Enfeksiyon olduğunda aşırı artıyo
uglyDucking Rabbim şükürler olsun.. Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 2.031 895 323 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi rma_rma #13 normal rahimin buyumesine bagli ve hormonlardan oluyor