Doğuma Hazırlık Gebeliğin ilk haftalarında kanama😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

WomenClub

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
3.106
3.701
63
Merhabalar 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+1 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu bugün.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Fikri olan var mı ne yapmalıyım.

Kahverengi lekelenmeyi genelde çok ciddiye almıyorlar ama kırmızı kan iyi olmuyor canım bence en erken şekilde randevu alıp doktor git mauyne ol. Ayrıca bünyen hassassa en ufak ev işi bile yorabilir. Birak bi hafta pis olsun evin sağlığınızdan kiymetli değil.

Cevap için teşekkürler canım. Yatınca geçiyor şuan peçete tertemiz hicbirsey gelmemiş. Ama adet olacakmış gibi de bir sancım var. Bunlar kistten diye umuyorum Çarşamba gününe randevu aldım o sürede biraz dinlenecegim

Adet olacakmis hissi ve kanama dusuk riski oldugu icin. Hicbirsey yapmadan sadece yatmaniz lazim neden ev isi yapiyorsunuz? Ancak surekli yatarak iyilesebilirsiniz.

Adet olacakmis hissi ve kanama dusuk riski oldugu icin. Hicbirsey yapmadan sadece yatmaniz lazim neden ev isi yapiyorsunuz? Ancak surekli yatarak iyilesebilirsiniz.
Teşekkürler cevap için iş yaparken böyle bir şey yoktu olsa yapar mıyım. Spontan bir gebelik de değil iki yıldır bu anı bekliyoruz. Kan geldiği andan itibaren hep yattım. Devam edince kadın doğum aciline gittim kese ve yolk kesesi görüldü çok şükür kanama alanı bile yok. Ağrıları kistler yapabilir dedi doktor. Allah kimseye yaşatmasın bu korkuyu, herkes bebeklerini sağ salim kucağına alsın

5+1im aynı durumu yaşıyorum sizin baya olmuş gebelik şuan nasılsınız cinsiyetiniz nedir

5+1im aynı durumu yaşıyorum sizin baya olmuş gebelik şuan nasılsınız cinsiyetiniz nedir
Canım çok şükür lekelenmelerim 8.haftada tamamen kesildi. Suanlik iyiyiz elhamdülillah kızımız olacak. Hep dinlen sakın ağır bir iş yapma bol bol ayaklarını dikle yüksek bir yere koy cinsel ilişki söylememe gerek yok zaten sakıncalı bu sıralar senin için. Doktorun progestan vermiştir onları düzenli kullan. Ondan sonrası Allah'a kalmış inşallah güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…