gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrısı ve akıntı normalmidir :S

Canım akıntın beyaz koyu kıvamlı ya da şeffafsa ve kokusuzsa akıntı zaten gebeliğin habercisi. Kasık ağrısı da normal. İksini de çok yoğun olarak yaşıyorum. Doktor normal olduğunu söylemişti. Hayırlı olsun bebeğin, Allah tamamına erdirsin canım.

canım akıntın beyaz koyu kıvamlı ya da şeffafsa ve kokusuzsa akıntı zaten gebeliğin habercisi. Kasık ağrısı da normal. Iksini de çok yoğun olarak yaşıyorum. Doktor normal olduğunu söylemişti. Hayırlı olsun bebeğin, allah tamamına erdirsin canım.

akıntım sarı ve beyaz arası bi renkte kasık ağrım ara ara oluyorrr ama baya ağrıyo bacaklarıma bile wuruyo ağrısı

kasık ağrında akıntında çok normal çoğu gebeliklerde olur kiminde şiddetli kiminde daha az.. ağır iş yapma dinlen yoksa dahada artabilir.. .. eğerki kahve rengi yada kırmızı renkte kanaman olursa ozaman sorun olur.. yada koyu sarı yeşil akıntın olursa...

evet doktorlar normal oldugunu söylüyor bende de olmuştu ama dayanılamayacak kadar ağrısı yok dayanılamayacak kadar agrın oldugu zaman doktora gıtmenı tavsıye ederim kendıne dıkkat et bebek yerlesmeye calısıyor

bu dönemde kendine çok dikkat etmelisin canım kasık ağrıların normal bende de olmuştu, hatta bir keresinde ilk haftalardı regl oldum sandım gece uykumdan uyandırdı resmen ama tabiki regl sancısı değilmiş bebeğim kendine yer açıyormuş :) akıntım da vardı ama beyaz masum bir akıntı :) umarım herşey yolundadır:16:

rahim kendini bebeğe hazırlıyor, ağrınız normal. çok şiddetliyse doktora sorun.
hamilelikte akıntı artar ama kokuluysa, koyu renkteyse, yanma varsa kontrole kadar geciktirmeyin. bunlar yoksa, yine de doktora gittiğinizde bahsedin.

evet ikiside çok normal hamileliğimin başında 4-5 kez belkide daha fazla sayıda çok şiddetli ağrım oldu adetken bile okadar ağrımaz yani ağrıya kanama eşlik etmediği sürece sorun yok ben geceleri ağrıdan uyuyamıyordum doktora ne zaman söylesem bana normal olduğunu söylemiştir akıntında şeffaf ve beyaz dışında bir renkse enfeksiyon olabilir ama bunun içinde 16. haftadan önce ilaç vermiyor doktorlar bende vardı sapsarı kokusuz akıntı fitil için 16.haftaya kadar bekledim

Dün aksam camur gb akintim oldu sabaha kadar gecti beyza döndü yerlesme kanamasimi acabaa

Kaç haftalık hamilesin canım yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla 4.ha ftanın sonunda oluyor birde bazen bebek kendine yer açmak için kese genişlediğinden damara denk gelip kanama yaparmış sen yine de doktorunun ara kesin olsun

kizlar bu adet sancisi gibi agri normal simi.akinti az ama sol kasogimda ara ara durup vuran agri var korktum:( 3.hafta

13 haftalik oldum artik.kasik agrim yok fakat akintim fazlaca var bu normal bi durummus doktorun oyle söyledi ama istersen bi sor canim doktoruna

Merhaba arkadaşlar benim dün adet olmam gerekirdi ve olmadım şeffaf-beyaz renkte akıntım var sanki adet oluyomuş gibi hissediyorum ama akıntı var.ve adet gününden bir hafta önce karnım şiserdi şimdi ise yumuşacık acaba hamilemiyim acil yazın lütfen..İnşallah hamileyimdir

Mrb kızlar size birşey danışacam
geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 5.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede dolu dolu geçirdim, lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve dün bu saatlerden yarım saat önce wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme olabilir mi inşllh öyledir çünkü çok istiyorum eşimde istiyor artık ve her gün deniyoruz bu cumada yumurtlama günüm takvimimde yazıyor ben pembemsi lekeyi görünce çoookkk sevindim aklıma bebiş geldi diye :KK71::KK36:hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ztn test yapmayı düşünüyorum bir yada iki hafta sonra varsa diye inşllh vardır eger yoksa bir ay ara verecem çünkü 4 aydan beri çaba gösteriyorum hep tek çizgi :cry:doktora gittimde sordum bişey varmı diye yok dedi hatta ince zarlı dedi senin ki rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin amiiiiinnnnn tüm isteyenlere :dua::anne::anneadayı:

Back
X