Gebeliğin ilk haftalarında kasık agrısı

Masaldunyam

''Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun''
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
104
79
28
33
Dün gece erken gebelik testi yaptım ve pozitif sonuç aldım. Normal gebelikte ise silik cikti. Daha reglime 7 gün var. 5 gündür kasık ağrıları yaşıyorum. Bugünde öyle regl ağrısı gibi ağrılar bu normalmi,bunu yaşıyan oldu mu?

Benim gebeliğini öğrenmeden önce her ay adet öncesi gelen ağrılar gibi ağrılarım oldu. Maşallah sen bayağı erken öğrenmişsin bana kalırsa ağrılar normal, çünkü gebelik belirtileri adet öncesi ile aynı oluyor genelde. Kasık ağrısı da ilk haftalar normal, hatta ben şu an 11. haftanın içindeyim, ara ara hâlâ oluyor. Doktorum kanama olmadığı müddetçe korkulacak bir durum olmadığını söyledi. Muhtemelen biliyorsundur ama ben yine söylemiş olayım, ağır iş yapma, bol bol dinlen, bol sıvı tüket ki tuvalette sorun yaşamayasın, eşinle ilişkiye girme en azından kalp atışını duyana kadar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yumurtlama gününüz ne zamandı baya erken ogrenmissiniz

Hayırlı olsun canım bende sormak istedim 4 gün var adetime ve kasiklarim çok ağrıyor ve belim kırılacak gibi alt karnım öyle ağrıyor sol bacagima vuruyor kasik agrisi hafif göğüs agrisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…