Gebeliğin İlk Haftalarında Tek Taraflı Kasık Ağrısı

Constantinodino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
175
26
28
Merhaba Arkadaşlar, gebeliğimin ilk haftalarındayım özellikle sağ kasığımda şiddetli kısa süreli ağrılar oluyor hapşururken sağ tarafımda içimden bişey kopuyor sanki bunu yaşayanlar oldu mu acaba ? Cuma doktora gidicem o gün gelene kadar size de sormak istedim

Merhaba Arkadaşlar, gebeliğimin ilk haftalarındayım özellikle sağ kasığımda şiddetli kısa süreli ağrılar oluyor hapşururken sağ tarafımda içimden bişey kopuyor sanki bunu yaşayanlar oldu mu acaba ? Cuma doktora gidicem o gün gelene kadar size de sormak istedim
Bende de kasıklarda batma gibi ağrılar oluyordu tabii regl sancısı kadar yüksek değildi.

Suan 11+3 haftalık hamileyim, ilk haftalardan beri benimde sol kaşığımda aynı sorun var sanki bir nokta ve orda bişey kopuyor agrı ve sancı oluyor, özellikle doktora dedım ultrasonda detaylı baktı ama bişey göremedi, bebeğim de sanki solda gibi ondan mı dedim alakası yok dedi

Benim de ilk haftalarda regl olacak gibi yoğun ağrılarım vardı. Şimdi de 13+3 te ara ara sağ kasığım ağrıyor.

Canim merhaba bende 9 haftalik hamileyim ve ben Kasım agrisindan şüphelenerek öğrendim hamileliği adetten önce. Halaa da devam ediyor. Özellikle hapsirirken öksürurken çok kasılıyor. Gayette sağlıklı ilerliyoruz şükür 🤗 rahim genişledikçe böyle oluyor diye okumuştum bir yerden. Özellikle ilk hamilelikte oluyormuş benimde ilk.

Benimde sol tarfimda sizlama gibi bacagima vuran agri var bi geciyo tekrar basliyo

Back
X