Gebeliğin ilk haftasında kahverengi leke

derin_ndenizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
45
13
3
26
5 haftalık hamileyim kan testi ve evdeki gebelik testiyle öğrendim haftaya doktora gidecem ama dün akşamdan beri çok koyu renkli kahverengi akıntım var bu normal mi yerleşme vs kanaması olabilir mi

Oladabilir tehlike de olabilir. Acile gidin. Tekrar baksınlar değerde düşme var mı?

5-6 haftalar kahverengi lekelenme için benim doktorumda olabilir demişti. Kanama değil ama kahverengi lekelenme , 1-2 damla gördüm o kadar

5-6 haftalar kahverengi lekelenme için benim doktorumda olabilir demişti. Kanama değil ama kahverengi lekelenme , 1-2 damla gördüm o kadar
Benim ilk iki gün çok koyu kahverengi geldi ama böyle regl gibi durmadan değil bir iki kez yoğun renk ve akıntıyla geldi. Bugün rengi açıldı açık kahverengi akıntı olarak geliyor doktor progeston hap vermişti 4 gündür kullanıyorum

Benim ilk iki gün çok koyu kahverengi geldi ama böyle regl gibi durmadan değil bir iki kez yoğun renk ve akıntıyla geldi. Bugün rengi açıldı açık kahverengi akıntı olarak geliyor doktor progeston hap vermişti 4 gündür kullanıyorum
istersen yine doktoruna sor ama benimki bu haftalarda normal demişti. zaten sonraki haftalarda olmadı.
özellikle kırmızı kan olursa başka demişti.

Back
X