- 4 Kasım 2021
- 58
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi Tatianapoliceva
-
Merhaba duydugum kadarıyla zaten hamilelikte mantar ve enfeksiyon çok olurmuş. Doktor mantar ilacıda veriyor. Ama yinede kesin bir bilig içim doktora başvur geç olmadanBeta hcg değerim 2 çıktığı için doktor mantar hapı verdi 2 gün 2 tablet şeklinde kullandım. Ancak şuan gebe olduğumu öğrendim bebeğin sağlıklı olmasına engel olur mu bu durumu yaşayan var mı?
Şimdi gidiyorum bakalim ama korkuyorum daMerhaba duydugum kadarıyla zaten hamilelikte mantar ve enfeksiyon çok olurmuş. Doktor mantar ilacıda veriyor. Ama yinede kesin bir bilig içim doktora başvur geç olmadan
Allahın izniyle birşey olmaz içinizi ferah tutunŞimdi gidiyorum bakalim ama korkuyorum da
Şimdi gidiyorum bakalim ama korkuyirunMerhaba duydugum kadarıyla zaten hamilelikte mantar ve enfeksiyon çok olurmuş. Doktor mantar ilacıda veriyor. Ama yinede kesin bir bilig içim doktora başvur geç olmadan
Teşekkür ederim :)Allahın izniyle birşey olmaz içinizi ferah tutun
Gebeliğin ilk haftasında daha döllenme ve zigotun rahme tutunduğu haftalar olduğu için sıkıntı olmaz demişti doktorum. Bende bir salaklık yapmıştım. Doktor gebeliğin ilk haftası için ilaç kullanımında ‘ya hep ya hiç’ kuralını söylemişti. Yani bebek ya tutunur sağlıklı olur ya da düşer. Ben hiç kullanmamam gereken bir krem kullanmıştım. Sivilce kremi. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Zaten gebelikte mantar ve enfeksiyona fitil veriyorlar. O yüzden içini ferah tut.Beta hcg değerim 2 çıktığı için doktor mantar hapı verdi 2 gün 2 tablet şeklinde kullandım. Ancak şuan gebe olduğumu öğrendim bebeğin sağlıklı olmasına engel olur mu bu durumu yaşayan var mı?
Cevabınız için teşekkür ederim, siz sağlıkla kucağınıza aldınız o zaman ne güzel:)Gebeliğin ilk haftasında daha döllenme ve zigotun rahme tutunduğu haftalar olduğu için sıkıntı olmaz demişti doktorum. Bende bir salaklık yapmıştım. Doktor gebeliğin ilk haftası için ilaç kullanımında ‘ya hep ya hiç’ kuralını söylemişti. Yani bebek ya tutunur sağlıklı olur ya da düşer. Ben hiç kullanmamam gereken bir krem kullanmıştım. Sivilce kremi. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Zaten gebelikte mantar ve enfeksiyona fitil veriyorlar. O yüzden içini ferah tut.
Merhaba kaçıncı günde beta hcg 2 çıktı. Benimde adetin ilk gününden 21. Günde yani bugün yaptırdım. Adetime 4 gün var bende yok diye üzüldüm.Beta hcg değerim 2 çıktığı için doktor mantar hapı verdi 2 gün 2 tablet şeklinde kullandım. Ancak şuan gebe olduğumu öğrendim bebeğin sağlıklı olmasına engel olur mu bu durumu yaşayan var mı?
Adet olduktan 15 gün sonra 2 çıktı diyeyim hatta kesin tarih vereyim son adet 28 Kasım başlangıç, beta hcg 2 çıktığı tarih 13 AralıkMerhaba kaçıncı günde beta hcg 2 çıktı. Benimde adetin ilk gününden 21. Günde yani bugün yaptırdım. Adetime 4 gün var bende yok diye üzüldüm.
Adet olduktan 15 gün sonra 2 çıktı diyeyim hatta kesin tarih vereyim son adet 28 Kasım başlangıç, beta hcg 2 çıktığı tarihMerhaba kaçıncı günde beta hcg 2 çıktı. Benimde adetin ilk gününden 21. Günde yani bugün yaptırdım. Adetime 4 gün var bende yok diye üzüldüm.
Flucon 150 mg 2 tablet , gynositol 600 mg fitil 2 adet, mikostatil ağızdan oral kullandimGebeliğe uygun fitillerse sıkıntı olmaz. Vagihex ve donaxyl cok sık veriliyo hamilelerde
Bunları bilmiyorum doktorunuza sordunuz mu?Adet olduktan 15 gün sonra 2 çıktı diyeyim hatta kesin tarih vereyim son adet 28 Kasım başlangıç, beta hcg 2 çıktığı tarih
Flucon 150 mg 2 tablet , gynositol 600 mg fitil 2 adet, mikostatil ağızdan oral kullandim
Bi sorun olacağını zannetmiyorum eğer bebekte anomali varsa tarama testlerinde görünür ona göre aldırırsiniz diyorlar gayet rahat bir şekildeBunları bilmiyorum doktorunuza sordunuz mu?
Şaka gibi doktorlarBi sorun olacağını zannetmiyorum eğer bebekte anomali varsa tarama testlerinde görünür ona göre aldırırsiniz diyorlar gayet rahat bir şekilde
Teşekkür ederim cvp için sağlıkla kucağınıza alın inşallahAdet olduktan 15 gün sonra 2 çıktı diyeyim hatta kesin tarih vereyim son adet 28 Kasım başlangıç, beta hcg 2 çıktığı tarih
Flucon 150 mg 2 tablet , gynositol 600 mg fitil 2 adet, mikostatil ağızdan oral kullandim
Merhaba bende bu ay adetimin 13. Günü acile aşırı bel ağrısı ve ateşle gittin covitten şüphelenip test yaptılar ama negatifti betama da bakmışlar gebelik var mı diye değer 2 çıkmış şuan bu testi adetimin 13. Günü yani 2 ocakta yaptılar hamile olma şansım var mı acaba bilemedim normalde imkansız diyordum ama sizin yazınızı okudan sonra bi şüphelendim reglime 3 gün varAdet olduktan 15 gün sonra 2 çıktı diyeyim hatta kesin tarih vereyim son adet 28 Kasım başlangıç, beta hcg 2 çıktığı tarih 13 Aralık
Benımde yumurtlamadan 9 gün sonra 2.8 cıkmıstı ordan yükseldi:) kontrol edin benceMerhaba bende bu ay adetimin 13. Günü acile aşırı bel ağrısı ve ateşle gittin covitten şüphelenip test yaptılar ama negatifti betama da bakmışlar gebelik var mı diye değer 2 çıkmış şuan bu testi adetimin 13. Günü yani 2 ocakta yaptılar hamile olma şansım var mı acaba bilemedim normalde imkansız diyordum ama sizin yazınızı okudan sonra bi şüphelendim reglime 3 gün var
Olabilir tabiki beta 2 gebelik yok diye dusunmemek lazım. Belli oldu mu sonucunuz?Merhaba bende bu ay adetimin 13. Günü acile aşırı bel ağrısı ve ateşle gittin covitten şüphelenip test yaptılar ama negatifti betama da bakmışlar gebelik var mı diye değer 2 çıkmış şuan bu testi adetimin 13. Günü yani 2 ocakta yaptılar hamile olma şansım var mı acaba bilemedim normalde imkansız diyordum ama sizin yazınızı okudan sonra bi şüphelendim reglime 3 gün var
28 kasim son adet tarihi baslangici, 13 Aralık beta hcg 2Merhaba kaçıncı günde beta hcg 2 çıktı. Benimde adetin ilk gününden 21. Günde yani bugün yaptırdım. Adetime 4 gün var bende yok diye üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?