Gebeliğin kaçıncı haftasında alışverişi tamamlamalı ve yerleştirmeli?

akademikanne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
122
39
123
Merhabalar, sizce kaçıncı haftamızda tüm bebiş alışverişlerini tamamlamalı? Tamamladıktan sonra ne kadar sürede yerleştirmeli? Önerisi olan?

selam
ben 28.haftamda gittim bebek alışverişine
ortalama %90ını 2 günde tamamladım..bikaç kalan şeyide netten veya baska yerlerden denk geldıkce aldım bitti gibi bişey..
şahsen 30,haftadan sonra daha cok agırlastgm ıcın ıyıkı yapmısım diyorum,,bu haftasonuda yıka ütüle yerleştir yapıp hazır olucam
çantamıda 1-2 haftada hazırlarım
35. haftada falan herseyım hazır olur dıye planlamıştım oylede olacak sanırım:)

Aynen bende arkadaş gibi düşünüyorum. 28-30. haftaya kadar hazır olmalı bence herşey, ne olur ne olmaz. Hemde kış geliyor ve gittikçede ağırlaşıcaz yürüyüp seçici olamayız şuanki kadar :)
Herşeyimiz hazır olsun bebişimizi bekleyelim :KK69:

canım ben de 21. haftanın sonundayım.. bu ay sonunda bebek odasının siparişini vercez allah nasip ederse.. 1 aya kadar da o geliyormuş.. kasım itibari ile de alışverişlere başlamayı düşünüyorum. hem aldıklarımı anca yıkar ütülerim sonra da mobilyaları gelince yerine yerleştiririm.. yani kasım sonunda 28.,29. haftalarımda bitireyim diyorum.. çünkü sonrasında cidden ağırlaşcaz artık yavaştan eğil kalk ne bu rahatlıkla aldıklarımızı yıkayabiliriz ne ütüsü ne yerleştirmesini yapabiliriz zor olur..
ayrıca 7. aya girildiğinde doğum çantası da hazır olsun diye düşünüyorum allah korusun erken gelmesin yavrularımız ama ne olur ne olmaz..

Back
X