Gebeliğin oluştuğunu bilmeden cinsel ilişki

Karam-65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
45
4
1
43
Bu ay aşılama yaptım gebelik oluşup oluşmadığını henüz bilmiyorum adetime 4 gün var ilşkiye girmek gebelik varsa eğer zarar verir mi bebeğe

Bu ay aşılama yaptım gebelik oluşup oluşmadığını henüz bilmiyorum adetime 4 gün var ilşkiye girmek gebelik varsa eğer zarar verir mi bebeğe
En yakın zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Normal durumlarda sakıncası olmaz. Aşılamada nasıl oluyor bilemedim.

iki sabredin yani ne aceleniz var . ramazan zati az rahat durun.

Bu dönemde ilişkiye girmemeniz öneriliyor. Adeti bekleyin. Eyer gelmezse hamile olup olmadığınızdan emin olun. Hamileyseniz doktorunuz bir sakınca olup olmadığını söyleyecektir. Ama şu an yapmamanız lazım

iki sabredin yani ne aceleniz var . ramazan zati az rahat durun.
Herşeyi Ramazana bağlamayın rica ediyorum. Helal kocası tabiiki yapacak. Bilginiz yoksa dini konularda böyle yorumlar yapmayın sonra insanlar yanlış fikirlere kapılıyor bazıları böyle böyle şeylerden İslamdan uzaklaşıyor, İslam zor herşeyi yasaklıyor diye.

tıbbende önerilmiyor çünkü. hamilelik ve aşılama döneminde. yani nerden nereye çıktınız hemen.

ramazan ayrı konu haklısınız.

ama aşılama yaptırıp cinsel birleşme yaşamak da ayrı bir şey. yani doktor yasaklıyor zaten.

Evet tıbben çok haklısınız. Sperm bu dönemlerde bebeğin tutunmasına engel oluyor. O yüzden ben de yapmamasını önerdim.

Gebelik gerçekleştiyse dediği için ben sıkıntı olmaz dedim ama döllenme dönemindeyse haklısınız.
Henüz adete 4 kaldı yani tam tutunmuş sayılmaz. Adet gecikince belli olur. Aşılamayı bilmem ama tüp bebekte embriyo transferinden sonra ilişki kesinlikle yasaklanıyor onu biliyorum o yüzden bilgim dahilinde yorum yaptım

Tıbben önerilmiyor diyen arkadaşlar neye dayanıyor? Ben aşılama yaptırdım doktorum hiç öyle bir şey demedi. Üstelik gebelik için önerilen nedir? Haftada 2-3 ilişki. Yani yumurtlamadan sonra şöyle, döllenmede böyle diye bir şey yok. Kısıtlı bilgiyle insanları gerecek, korkutacak yorumlar yapmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…