Bu ay aşılama yaptım gebelik oluşup oluşmadığını henüz bilmiyorum adetime 4 gün var ilşkiye girmek gebelik varsa eğer zarar verir mi bebeğe
En yakın zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Normal durumlarda sakıncası olmaz. Aşılamada nasıl oluyor bilemedim.Bu ay aşılama yaptım gebelik oluşup oluşmadığını henüz bilmiyorum adetime 4 gün var ilşkiye girmek gebelik varsa eğer zarar verir mi bebeğe
Şöyle erkek sperleri temizlenip rahme yerleştiriliyor böyle bi işlem.En yakın zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Normal durumlarda sakıncası olmaz. Aşılamada nasıl oluyor bilemedim.
Ramazanda ilişki olmaz diye bir kural mı var? Neden sabretsin?iki sabredin yani ne aceleniz var . ramazan zati az rahat durun.
Bu dönemde ilişkiye girmemeniz öneriliyor. Adeti bekleyin. Eyer gelmezse hamile olup olmadığınızdan emin olun. Hamileyseniz doktorunuz bir sakınca olup olmadığını söyleyecektir. Ama şu an yapmamanız lazımBu ay aşılama yaptım gebelik oluşup oluşmadığını henüz bilmiyorum adetime 4 gün var ilşkiye girmek gebelik varsa eğer zarar verir mi bebeğe
Herşeyi Ramazana bağlamayın rica ediyorum. Helal kocası tabiiki yapacak. Bilginiz yoksa dini konularda böyle yorumlar yapmayın sonra insanlar yanlış fikirlere kapılıyor bazıları böyle böyle şeylerden İslamdan uzaklaşıyor, İslam zor herşeyi yasaklıyor diye.iki sabredin yani ne aceleniz var . ramazan zati az rahat durun.
Evet tıbben çok haklısınız. Sperm bu dönemlerde bebeğin tutunmasına engel oluyor. O yüzden ben de yapmamasını önerdim.tıbbende önerilmiyor çünkü. hamilelik ve aşılama döneminde. yani nerden nereye çıktınız hemen.
ramazan ayrı konu haklısınız.
ama aşılama yaptırıp cinsel birleşme yaşamak da ayrı bir şey. yani doktor yasaklıyor zaten.
Gebelik gerçekleştiyse dediği için ben sıkıntı olmaz dedim ama döllenme dönemindeyse haklısınız.Evet tıbben çok haklısınız. Sperm bu dönemlerde bebeğin tutunmasına engel oluyor. O yüzden ben de yapmamasını önerdim.
Henüz adete 4 kaldı yani tam tutunmuş sayılmaz. Adet gecikince belli olur. Aşılamayı bilmem ama tüp bebekte embriyo transferinden sonra ilişki kesinlikle yasaklanıyor onu biliyorum o yüzden bilgim dahilinde yorum yaptımGebelik gerçekleştiyse dediği için ben sıkıntı olmaz dedim ama döllenme dönemindeyse haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?