Gebeliğin son ayında ilişki

egt18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
16
0
86
Kastamonu
Aslında son ay değil son bi kaç aydır ilişki konsunda sorun yaşıyoruz, zaten isteksiz biriydim şu an 34 haftalık hamileyim ve aylardır hiç cinsel isteğim yok sizden de bu sorunu yaşayan oldumu? Nette baktığım bazı siteler isteksizlik olabileceğini söylüyor ancak benimki fazla sanırım

Aslında son ay değil son bi kaç aydır ilişki konsunda sorun yaşıyoruz, zaten isteksiz biriydim şu an 34 haftalık hamileyim ve aylardır hiç cinsel isteğim yok sizden de bu sorunu yaşayan oldumu? Nette baktığım bazı siteler isteksizlik olabileceğini söylüyor ancak benimki fazla sanırım

Ben istekliyim ama ne işe yarar? Doktor yasakladı, iki haftadır yasak, doğuma kadar.

Ben hamilelik öncesinde de çok aramıyordum, hatta eşim hergün istiyordu ama bana zor geliyordu çünkü çalışıyorum yorgun oluyorum falan diye şimdi nerdeyse 2 aydır hiç olmuyor eşim çok şükür çok sorun çıkarmıyor ama ben bunun normal olmadığını düşünüyorum çünkü hiç aklıma gelmiyor

Ben istekliyim ama ne işe yarar? Doktor yasakladı, iki haftadır yasak, doğuma kadar.

kac haftaliksiniz size yasakladi?yani kanama vs dusuk tehlikesi yoksa cinsellik de sorun yok.oyle durumun yoksa bence devam edilebilinir.ztn dogumdan sonra 40 gun olamayacak.cok uzun geliyor bu zmnda ama yapcak birsey yok

kac haftaliksiniz size yasakladi?yani kanama vs dusuk tehlikesi yoksa cinsellik de sorun yok.oyle durumun yoksa bence devam edilebilinir.ztn dogumdan sonra 40 gun olamayacak.cok uzun geliyor bu zmnda ama yapcak birsey yok

Sırtımda kas spazmı var, bebek de dönüşünü çok hızlı tamamlamış. Erken doğum olmasın, en azından 36. haftayı bekleyelim dedi doktor. Prezervatifsiz cinsel ilişkide spermler erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Ben de bu kadar taşıdım karnımda, biraz daha dayanırım dedim. 32. haftada yasakladı doktor. Şimdi 34. teyim. Ama 2 hafta bile uzun geldi bize. Biz hamilelik boyunca da haftada 3 kez falan birlikte oluyorduk. Bakalım doğum sonrası ne kadar sürecek.

Son düzenleme:
bana doktorum doğuma 20 gün kalana kadar yapabilirsiniz demişti. bizde ne olur ne olmaz 1 ay önce bırakmıştık. tabii ben eşimi yine boş bırakmıyordum. tam ilişki olmasa bile birbirimizi severekten hallediyorduk işimizi. :17: eee naparsın erkek milleti. gözü dışarı bir kere döndümü bir daha düzeltemezsin. :1:

Sırtımda kas spazmı var, bebek de dönüşünü çok hızlı tamamlamış. Erken doğum olmasın, en azından 36. haftayı bekleyelim dedi doktor. Prezervatifsiz cinsel ilişkide spermler erken doğumu tetikleyebiliyormuş. Ben de bu kadar taşıdım karnımda, biraz daha dayanırım dedim. 32. haftada yasakladı doktor. Şimdi 34. teyim. Ama 2 hafta bile uzun geldi bize. Biz hamilelik boyunca da haftada 3 kez falan birlikte oluyorduk. Bakalım doğum sonrası ne kadar sürecek.
Ayni haftadayiz;)
Evet sperm rahmi kasabilir.yaa tabi zordr.Ben simdiden dogumdn snra 40 gun nasL gecer diyorm.o zamn kesinliklkle olamayacagindan.AMA bebis o kdr cok uykusz birakrki aklima gelmez belki Diyorum:))bizde suan prob yok,Bakalm Boyle gidr ins.

Ben de yok sanirim bendki tam terSI. cogu geBE bu sorunu yasayabiliyor.hatta tanidigim biri 5 aydr yatak ayri,mideM bulaniyor diyordu.gebelik bu yapcak Brsy yok,oylE olanlari da esleri hos gormeLI tabi.

Tabi ki normal. Herkesin bünyesi farklıdır. Ben de hamilelikte oldukça az yaşadım cinsellği. İlk aylarda eşimin kokusundan hoşlanmıyordum, bulantım akşamları oluyordu benim herkesin sabah olur ya. Canım çekmiyordu. Arada üç ay rahattık, sonraki üç ay çok fazla ödemim vardı ve ağrılarım oluyordu.
Hatta ben doğum sonrası da normal standartlara göre çok uzun zaman çok seyrek istedim. Needeyse 1 yıl ayda 1 veya iki kez ilişki yaşıyorduk. Hamileliktekini değil ama doğum sonrasındaki isteksizliği bazen takıyordum ama herşey normale dönünce anladım ki bunlar olabilecek şeyler. Boşuna üzülmüşüm. Hormonlar herkeste aynı etkiyi yapmaz, herkesin psikolojisi anneliği karşılayış şekli farklıdır ve bu vücudun isteklerini ihtiyaçlarını değiştirir. Endişe etmeyin. Onca aradan sonra şun anda herşey gayet iyi bizde. Sizde de yoluna girecektir.

Back
X