Gebeliğin son haftalarında covid atlatmış arkadaşlar

Birumuttuyasataninsani

🎈🎈
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
2.023
3.362
83
35
Merhaba arkadaşlar
Gebeliğin 39. Haftasına girdiğim bugün covid pozitif olduğumu öğrendim. Gebelik şekerim, hipotiroidim de var. Ne kadar güçlü durmaya çalışsam da ister istemez panikliyorum. Olumlu deneyimleriniz varsa duymak isterim 🙏🏻 ben şu an iyiyim grip gibi falan seyrediyor, bebeğin hareketleri de iyi çok şükür. Kötü senaryolar olmadan da biter mi bu hikaye 🥺

Merhaba arkadaşlar
Gebeliğin 39. Haftasına girdiğim bugün covid pozitif olduğumu öğrendim. Gebelik şekerim, hipotiroidim de var. Ne kadar güçlü durmaya çalışsam da ister istemez panikliyorum. Olumlu deneyimleriniz varsa duymak isterim 🙏🏻 ben şu an iyiyim grip gibi falan seyrediyor, bebeğin hareketleri de iyi çok şükür. Kötü senaryolar olmadan da biter mi bu hikaye 🥺
Son haftada bir şey olmaz inşallah,doktorunuz ne söyledi, olmazsa bebegi alırlar, daha rahat tedavi alırsınız, Allah sifa versin

Biri beni çağırmış
2 hafta önce korona pozitif olduğumu öğrendim
Üstelik delta varyantıydı
Test yaptırmasam haberim bile olmazdı
Yani evet hastaydım
Ama normal hasta olduğum zamanlardan hiçbir farkı olmadı
Tek sıkıntı delta olduğu için karantinam tam 14 gün sürdü
O sırasa doktora gitme konusu sıkıntı oldu
Normalde hiç gitmediğim bir hastanede başka başka doktorlara muayene edildim
Başka bir konuda sıkıntı yaşamadım

2 doz aşı olmuştum

Dert etmeyin yani
Allahın izniyle kolayca geçiyor

Son haftada bir şey olmaz inşallah,doktorunuz ne söyledi, olmazsa bebegi alırlar, daha rahat tedavi alırsınız, Allah sifa versin
Zaten normal doğum bekliyorduk, 40 haftanın dolduğu gün karantinamın da bittiği gün. Süreci takip edicez dedi şimdilik sadece. Oksapar ve parol önerdi

Zaten normal doğum bekliyorduk, 40 haftanın dolduğu gün karantinamın da bittiği gün. Süreci takip edicez dedi şimdilik sadece. Oksapar ve parol önerdi
Hmmm normal doğumsa insallah yaparsınız sağlıkla, içinizi ferah tutun

Biri beni çağırmış
2 hafta önce korona pozitif olduğumu öğrendim
Üstelik delta varyantıydı
Test yaptırmasam haberim bile olmazdı
Yani evet hastaydım
Ama normal hasta olduğum zamanlardan hiçbir farkı olmadı
Tek sıkıntı delta olduğu için karantinam tam 14 gün sürdü
O sırasa doktora gitme konusu sıkıntı oldu
Normalde hiç gitmediğim bir hastanede başka başka doktorlara muayene edildim
Başka bir konuda sıkıntı yaşamadım

2 doz aşı olmuştum

Dert etmeyin yani
Allahın izniyle kolayca geçiyor
🙏🏻 Çok şükür çok sevindim. İnşallah geçer kolayca

Çok geçmiş olsun takibe gittiginiz hastane covidli gebe kabulü yapıyor mu ? Doğum bu erken olur geç olur belli olmaz inşallah vaktinde gelsin de bazı hastaneler kabul etmeyebiliyor bilginiz olsun .

Merhaba arkadaşlar
Ahhh canııım gel sarılalım hadi😭
Umuyorum boyle hafifce atlatırsın
Hastanenei ara mutlaka
Covid yatisli hamile servisi olup olmadığını öğren
Benimde 4. Günüm
Atlaticaz ins saglicakla
Cok gecmis olsun

Ahhh canııım gel sarılalım hadi😭
Umuyorum boyle hafifce atlatırsın
Hastanenei ara mutlaka
Covid yatisli hamile servisi olup olmadığını öğren
Benimde 4. Günüm
Atlaticaz ins saglicakla
Cok gecmis olsun
Ahh 🥺 sen de iyi geçiriyorsun sanırım 🙏🏻 çok şükür diyeyim inşallah böyle devam eder. Nerden aldığımı da bilmiyorum... Etrafımda değil covid grip bile yok, zaten kimseyle görüşmüyorum 🤷🏻‍♀️ gerçekten şaşkınım. Bir de aşısızım doğumdan sonra yaptırmayı planlamıştım, o bana sürpriz yaptı 😞

Ahh 🥺 sen de iyi geçiriyorsun sanırım 🙏🏻 çok şükür diyeyim inşallah böyle devam eder. Nerden aldığımı da bilmiyorum... Etrafımda değil covid grip bile yok, zaten kimseyle görüşmüyorum 🤷🏻‍♀️ gerçekten şaşkınım. Bir de aşısızım doğumdan sonra yaptırmayı planlamıştım, o bana sürpriz yaptı 😞
Aynı ben🥺
Beni zorluyor biraz
İlk is hastaneyi aradım
Sordum
Ankaradan aradılar
Onlar sordu hangi hastaneye gidiyorsun diye
Hastanenize haber verdiniz mi dediler
Evet dedim
Tamam biz yinede onları bilgilendirecegiz erken dogum riskine karşı dediler
Benim hastanemde varmış şükür
Sende mutlaka yarın ara canım♥️

Aynı ben🥺
Beni zorluyor biraz
İlk is hastaneyi aradım
Sordum
Ankaradan aradılar
Onlar sordu hangi hastaneye gidiyorsun diye
Hastanenize haber verdiniz mi dediler
Evet dedim
Tamam biz yinede onları bilgilendirecegiz erken dogum riskine karşı dediler
Benim hastanemde varmış şükür
Sende mutlaka yarın ara canım♥️
Bu günümüze şükür diyelim o zaman benim daha 1. Gün olduğu için yükselişe geçmedi çok grip gibi seyrediyor.

Back
X