C cnurr Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2022 63 13 8 24 24 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #1 38+4 haftalık gebeyim kanlı akıntım var vajinadan çatı muayenesi sonrası gelmeye başladı sizde de böyle durum yaşayan var mı
38+4 haftalık gebeyim kanlı akıntım var vajinadan çatı muayenesi sonrası gelmeye başladı sizde de böyle durum yaşayan var mı
yildizsavascisi 🌠 Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 7.895 15.753 248 24 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #2 Çatı muayenesi sonrası genelde olur denir, sumuksu kıvamlı kanlı akıntıysa Nişan da gelmiş olabilir isterseniz hekiminize danışın ya da su gelmesi sancı artması gibi durumları takip edin
Çatı muayenesi sonrası genelde olur denir, sumuksu kıvamlı kanlı akıntıysa Nişan da gelmiş olabilir isterseniz hekiminize danışın ya da su gelmesi sancı artması gibi durumları takip edin
NadirCicek01 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2018 1.023 370 123 24 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #3 cnurr .!.: 38+4 haftalık gebeyim kanlı akıntım var vajinadan çatı muayenesi sonrası gelmeye başladı sizde de böyle durum yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Çatı muayenesinden sonra benimde olmuştu ama aşırı değildi
cnurr .!.: 38+4 haftalık gebeyim kanlı akıntım var vajinadan çatı muayenesi sonrası gelmeye başladı sizde de böyle durum yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Çatı muayenesinden sonra benimde olmuştu ama aşırı değildi
Helen88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 362 758 103 37 24 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi cnurr #4 cnurr .!.: 38+4 haftalık gebeyim kanlı akıntım var vajinadan çatı muayenesi sonrası gelmeye başladı sizde de böyle durum yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Çatı muayenesinden sonra genelde oluyor
cnurr .!.: 38+4 haftalık gebeyim kanlı akıntım var vajinadan çatı muayenesi sonrası gelmeye başladı sizde de böyle durum yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Çatı muayenesinden sonra genelde oluyor