Gebeliğin son haftalarında temizlik

Miraylenam

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
28
5
6
29
Kızlar 34 haftamdayım, temizliğe giriştim. Ama aynı zamanda içim içimi yiyor, bebeğe birşey olur mu diye, hem de yapmazsam kim yapacak endişesi var. Benim gibi olan var mı ya? Beni rahatlatın lütfen ☺️

Kızlar 34 haftamdayım, temizliğe giriştim. Ama aynı zamanda içim içimi yiyor, bebeğe birşey olur mu diye, hem de yapmazsam kim yapacak endişesi var. Benim gibi olan var mı ya? Beni rahatlatın lütfen ☺️
Doğuma iki gün kala hunharca temizlik yaptım ameliyatlı annem gelecek steril ortam olsun diye. Kendinizi yormadan yapın ama bol bol dinlenerek. Bazı hareketler doğumu da kolaylaştırıyor. Doğal doğum yapmayı planlıyorsanız aklınızda bulunsun. Önce kendinizi düşünün ama süreçte yorulmayın. Hayırlısıyla , sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💝

Yorulmadan dinlene dinlene yaparsanız sorun olmaz gibi. Sonuçta hamile kişiler spor yapıyor 😀

Ben özbakım temizliği olarak anladım😀 18. haftadayım, beni kim temizleyecek son haftalarda onu düşünüyorum. Ayak tırnaklarımı keserken azcık zorlandım da🤭

Back
X