Gebeliğin son haftalarinda tüy sorunu

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.117
83
32
Kizlar 35 haftalik hamileyim,doguma fazla bir zaman kalmadi.Bikini bolgesi tuylerini cok zor alıyorum.Hatta bazilari kaliyor bile.Lazere gittim fakat yillarca nilet vurdugum icin seans yeterli gelmedi sonra devam edemedim derken yine jilete devam ettim.Simdi de eldivenlere almaya çalışıyorum hepsi gelmiyor arka taraflarini alamiyorum dogru duzgun ne yapacağım ya doğum da oyle görürlerse.Bir de normal.doğum ihtimali var, e dikis atarlarsa oraya tuyler uzayinca orda nasil alacagim cok utanirim oyle kalırsa🙇

Canım kuaföre gitmiyorsan eğer eldivenle aldıkların dışında kalanı önüne ayna koyarak yere oturup jiletle hallet başka yapacak bir şey yok bu durumda.
3 4 günde bir yap şimdi. Doğum yaklaştıkça hergün yaparsın ani bişey olursa kıl tüy olmaz.
Ben oğlumda öyle yaptım bitane banyo için orta boy bi ayna aldım o şekilde hallettim.

Canım kuaföre gitmiyorsan eğer eldivenle aldıkların dışında kalanı önüne ayna koyarak yere oturup jiletle hallet başka yapacak bir şey yok bu durumda.
3 4 günde bir yap şimdi. Doğum yaklaştıkça hergün yaparsın ani bişey olursa kıl tüy olmaz.
Ben oğlumda öyle yaptım bitane banyo için orta boy bi ayna aldım o şekilde hallettim.
Canm aynisini yapiyorum aslnda sadece oturarak degil ayakta yapiyorum oda hem cok yoruyor hmde bir kac defa ayagim kayr gibi oldu, ama oturarak da hic yapamam ki zaten hepsni alamiyorum.Ama hergun almak lazm dedign gbi son zamanlar.Ay ne zormus kadin olmak yaaa 😧

Hic umursama. Doktorlar ebeler neler goruyor. Vajinal dogumda diskini bile yapiyorsun ordaki kildan mi cekineceksin. Sen temizligin acisindan yapabildigini yap, olmayan icin kendini strese sokma. Ben epiladyon aletinin tras basligiyla alip geciyorum. Kalan varsa da umrumda degil.

Canm aynisini yapiyorum aslnda sadece oturarak degil ayakta yapiyorum oda hem cok yoruyor hmde bir kac defa ayagim kayr gibi oldu, ama oturarak da hic yapamam ki zaten hepsni alamiyorum.Ama hergun almak lazm dedign gbi son zamanlar.Ay ne zormus kadin olmak yaaa 😧

Gilette Venüs Breeze var.
Yanlış yazmış olabilirim.
Ama ucu muhteşem.
Bakmadan her yeri alabiliyorsun.
Kesik vs de olmuyor onu tavsiye ederim. Ben hiç bakmadan hallediyorum onunla

Hic umursama. Doktorlar ebeler neler goruyor. Vajinal dogumda diskini bile yapiyorsun ordaki kildan mi cekineceksin. Sen temizligin acisindan yapabildigini yap, olmayan icin kendini strese sokma. Ben epiladyon aletinin tras basligiyla alip geciyorum. Kalan varsa da umrumda degil.
Aslnda cok dogru, dogumun yaninda birde bunu dert ediyordum nasil olacak dye

Back
X