Önemlidir muhakkak da bilmiyoruz ki yorum yapalım. Çamur sıçratmada bildiğimiz şeyleri yazıyoruz. Bu konuda yaşamayan yorum yapamaz.Arkadaşlar bir bakıverin hele konumun pantolona çamur sıçratmaktan daha önemli olduğunu düşünüyorum
Ben mthfr c677t homozigotum canım tedavilerimde hibor 3500 ve ikincisinde claxene 0.4 kullandım..ama onlarda gebe kalmadım...gebe kaldım coraspin ićtim iğne yazmadılar aksine oda düştü yine..
Önemlidir muhakkak da bilmiyoruz ki yorum yapalım. Çamur sıçratmada bildiğimiz şeyleri yazıyoruz. Bu konuda yaşamayan yorum yapamaz.
Selam arkadaşlar,
Buraya bu konuyu açmış olmam saçma olabilir ama gebelik topiğinde kimse cevap yazmadıSorum şu:Hamileliğinde hem corasprin hem de iğne kullananlar bana hangi genlerinizde homozigot veya heterozigot çıktı yazabilir misiniz?Bana doktor sadece 0.4 lük iğne yazdı ve günde 1 kere vuruyorum.Corasprin vermedi.Bir sonraki kontrolümde doktoruma soracağım ama sizin durumunuzu da merak ettim.Lütfen okuyanlar yazabilir mi?bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben ve tüm hamile arkadaşlarım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Selam arkadaşlar,
Buraya bu konuyu açmış olmam saçma olabilir ama gebelik topiğinde kimse cevap yazmadıSorum şu:Hamileliğinde hem corasprin hem de iğne kullananlar bana hangi genlerinizde homozigot veya heterozigot çıktı yazabilir misiniz?Bana doktor sadece 0.4 lük iğne yazdı ve günde 1 kere vuruyorum.Corasprin vermedi.Bir sonraki kontrolümde doktoruma soracağım ama sizin durumunuzu da merak ettim.Lütfen okuyanlar yazabilir mi?bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben ve tüm hamile arkadaşlarım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Selam arkadaşlar,
Canım sorunu anlamadım ama bende pıhtılaşma olduğu için gebeyim ve her gün kan sulandirici iğne vuruyorum kendime
Merhaba,
Hangi genlerinde mutasyon çıktı ve doktor coraspin de verdi mi ayriyetten?Benim doktorum sadece 0.4lük clexane verdi..başkalarına coraspin de veriliyormuş galiba bu kafama takıldı.Senin hamileliğin nasıl geçiyor?Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini:)
Canım inanki ayrintisini bilmiyorum kan ver verdi verdim pıhtılaşma var dedi 0.3 luk fraxiparine vuruyorum hergün. Coraspirin vermedi bana da :) inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız. :)
Aşılama ve tüp bebek denemelerimde kullanıldı kan pıhtılaşmam olduğu için..ama gebe kalmadım tüp bebekten sonra 2 adet döneminden sonra gebe kaldım burdaki doktor yazmadı işin garibi tüp bebek yaptırdığım yerdeki doktora gittim o zaman oda yazmadı coraspine devam et dedi..iğneyi olanında olmayanında düşüyo dedi...dün bizim topikte iğne olduğu halde bebeğinin kalbi duran bir arkadaş vardı..Çok geçmiş olsunhibor ve claxeni hangi durumda kullandın peki?gebe kalınca neden iğne yazmadılar ki?hem de homozigotken..ben heterozigot olduğum halde günde 1 vuruyorum.İnşallah bir sonraki gebeliğinde hiç bir sorun yaşamazsın..
Aşılama ve tüp bebek denemelerimde kullanıldı kan pıhtılaşmam olduğu için..ama gebe kalmadım tüp bebekten sonra 2 adet döneminden sonra gebe kaldım burdaki doktor yazmadı işin garibi tüp bebek yaptırdığım yerdeki doktora gittim o zaman oda yazmadı coraspine devam et dedi..iğneyi olanında olmayanında düşüyo dedi...dün bizim topikte iğne olduğu halde bebeğinin kalbi duran bir arkadaş vardı..
Selam arkadaşlar,
bende heterezigot mutasyon var ama bana vermedi senin ki ne?
Coraspin mi vermedi yani?Benim mthfr 1298 heterozigot bir de pai 4g/5g heterozigot diğer her şey normal..Sende hangileri heterozigot çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?